Εμπαπέ: "Δεν ζήτησα να φύγω από την Παρί, ο Μέσι δεν έλαβε τον σεβασμό που του άξιζε στη Γαλλία"

Μία ακόμα συνέντευξη παραχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ με αφορμή τα πλάνα για το μέλλον του. Αυτή τη φορά ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στην "La Gazzetta dello Sport".

Για το θέμα που έχει προκύψει με το μέλλον του ο Εμπαπέ σχολίασε: "Δεν είπα ότι θέλω να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης ή ότι θέλω να φύγω, απλά ότι δεν θα ενεργοποιήσω την οψιόν για ένα επιπλέον χρόνο. Με την Παρί Σεν

Ζερμέν δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση για ανανέωση και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για έναν ακόμη χρόνο"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γάλλος σούπερ σταρ αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Μέσι στην Παρί και άσκησε κριτική στους Γάλλους για τη συμπεριφορά τους.

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου» και τόνισε ότι «δεν είναι ποτέ καλά νέα όταν κάποιος σαν τον Μέσι να φεύγει. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ήταν τόσο ανακουφισμένοι που έφυγε. Δεν έτυχε του σεβασμού που του άξιζε στη Γαλλία" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι ρατσιστικές επιθέσεις, η αγάπη του για τη Μίλαν και το "αντίο" στον Μπερλουσκόνι

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο θέμα των ρατσιστικών επιθέσεων προς τους ποδοσφαιριστές με αφορμή όσα συμββαίνουν στην Ισπανία με τον Βινίσιους.

Μάλιστα, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αποχωρούν όταν συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα: "Πρέπει να αρχίσουμε να εγκαταλείπουμε το γήπεδο όταν συμβαίνουν περιστατικά ρατσισμού. Τα παράπονα δεν αρκούν. Με τον Βινίσιους, ήταν υπέροχο να δούμε πώς η βραζιλιάνικη ομοσπονδία βγήκε να τον υπερασπιστεί".

Τέλος αναφέρθηκε στην αγάπη του για την Μίλαν η οποία προέκυψε από την Ιταλίδα νταντά που είχε παιδί, ενώ εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια Μπερλουσκόνι: "Η σχέση μου με τη Μίλαν είναι ιδιαίτερη. Ως παιδί είχα μια Ιταλίδα νταντά και περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά της, όλοι οπαδοί της Μίλαν. Έτσι, χάρη σε αυτούς υποστήριζα και εγώ τους Ροσονέρι και παρακολουθούσα πολλά παιχνίδια της ομάδας.

Η απώλεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι μεγάλη για το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ένας εμβληματικός πρόεδρος που δημιούργησε μια μεγάλη Μίλαν που με έκανε να ονειρεύομαι ως παιδί. Ελπίζω οι οπαδοί να του αποδώσουν έναν άξιο φόρο τιμής".

Keywords
Τυχαία Θέματα