Δοκιμή στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη U23 για τον 19χρονο Δημήτρη Θεοδωρίδη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεκαήμερη παρουσία του 19χρονου Έλληνα επιθετικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Ολλανδία. Ο νεαρός στράικερ (σ.σ. γεννημένος στις 8 Αυγούστου 2002) μετείχε για δέκα μέρες στις προπονήσεις και τα φιλικά της νέας ομάδας του Τάσου Δουβίκα και οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Ολλανδίας.

Ο Θεοδωρίδης πήγε στα μέσα της σεζόν 2020-21 από τον Αστέρα Τρίπολης στον Πανσερραϊκό και με τις εμφανίσεις του, προσέγγισε ανθρώπους της Ουτρέχτης, που

τερμάτισε 6η στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Μάλιστα οι Ολλανδοί ζήτησαν και πήραν τη σχετική άδεια από την ομάδα των Σερρών για αυτό το δεκαήμερο τράιαλ.

Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στην Ολλανδία από τις αρχές Ιουλίου, πήρε μέρος σε αρκετές προπονήσεις, έπαιξε σε δύο φιλικά και με την U23 και την U19 και τώρα είναι εν αναμονή της τελικής απόφασης των Ολλανδών.

Πλην της Ουτρέχτης και ομάδα από το Βέλγιο χτύπησε την πόρτα του Πανσεραϊκού για να δοκιμαστεί ο Θεοδωρίδης αλλά η πρώτη δοκιμή στο εξωτερικό έγινε στην Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα