Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ έχει χάσει 98 αγώνες από τραυματισμούς

Ήταν 25 Αυγούστου 2017 όταν η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να κοστίζει 105.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα", ενώ η συμφωνία με την Ντόρτμουντ περιελάμβανε ακόμη 40.000.000 ως πριμ στόχων.

Ο Γάλλος εξτρέμ ωστόσο αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιρρεπής στους τραυματισμούς, με την ατυχία να του χτυπά ξανά την πόρτα στην αναμέτρηση του καταλανικού συλλόγου με την Ντιναμό Κιέβου (0-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Ντεμπελέ είχε μόλις επιστρέψει στην αποστολή της Μπαρτσελόνα, έπειτα από πέντε μήνες, όταν και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στους ομίλους του Euro στο ματς της Γαλλίας με την Ουγγαρία.

΄

Έκτοτε είχε μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον υπηρεσιακό τεχνικό του ισπανικού συλλόγου, Σέρζιο Μπαρχουάν, να του δίνει χρόνο συμμετοχής, ρίχνοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό στη θέση του Γκάβι. Δυστυχώς, όμως ο Γάλλος διεθνής τραυματίστηκε ξανά και όπως έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσης η Μπαρτσελόνα έχει υποστεί θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Μάλιστα, πρόκειται για τον 13ο τραυματισμό του την τελευταία τετραετία, όπου φοράει τη φανέλα των Καταλανών, με αποτέλεσμα να μείνει νοκ-άουτ για πολλά ματς. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε 118, ενώ έχει χάσει λόγω τραυματισμών τα 98.

Keywords
Τυχαία Θέματα