Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Δίνει τα χρήματα του Μέσι σε 18χρονο ταλέντο από τη Βραζιλία

Ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα, η οποία επιχειρεί να κάνει ρελάνς στρέφοντας το βλέμμα της σε άλλον επιθετικό. Οι συζητήσεις για τον Βίτορ Ρόκε είχαν αρχίσει εδώ και καιρό και πλέον όλα μοιάζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους για τη μεταγραφή του 18χρονου επιθετικού.

Ο νεαρός που έγινε διεθνής με την εθνική Βραζιλίας τον Μάρτιο, βρίσκεται κοντά στους Καταλανούς. Η Relevo υποστηρίζει ότι το deal αν κλείσει θα φτάσει έως τα 35.000.000 ευρώ και η AS βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, υποστηρίζοντας

ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με την Ατλέτικο Παραναένσε για 40.000.000.

Ο Ρόκε θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ντέκο με την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή. Το νέο "9" της ομάδας προορίζεται για τον διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αφού οι σκάουτ θεωρούν ότι διαθέτει τη φυσική δύναμη και την τεχνική για να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και την ταχύτητα και την ευελιξία για να παίξει και στα άκρα.

Το τελευταίο αγκάθι για την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου είναι η ανάγκη της Μπαρτσελόνα να κάνει χώρο στον προϋπολογισμό για το 2023-2024, ώστε να μπορέσει να εγγράψει τον παίκτη. Για την περίπτωση του Ρόκε και με δεδομένο ότι τα χρήματα θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις, εκτιμάται ότι οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να αδειάσουν από τρία συμβόλαια πριν από τις 30 Ιουνίου, όταν ολοκληρώνεται το τρέχον οικονομικό έτος, ώστε ο χώρος να προκύψει στον επόμενο.

Ο Ντέκο έχει ζητήσει υπομονή τόσο από τον παίκτη όσο και από τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Αν όλα εξελιχθούν όπως θέλει η Μπαρτσελόνα, ο Ρόκε θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, με την ελπίδα να έχει την ίδια επιτυχία με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο στη Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα