Η Εθνική Νέων πήρε φιλική νίκη επί των Ανδρών της Ιορδανίας, στο πρώτο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό U20

Φιλική νίκη με 62-58 πέτυχε η Εθνική Νέων απέναντι στην Εθνική Ανδρών της Ιορδανίας στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε στη διάθεσή του 16 παίκτες και τους χρησιμοποίησε όλους, προκειμένου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο (8-16 Ιουλίου). Πρώτος σκόρερ με 13 πόντους ήταν ο Γιώργος Νεόφυτος, ενώ από 8 πόντους έβαλαν οι Γιάννης Φύτρος και Βαγγέλης Ζούγρης.

Μοναδικός απόντας ήταν ο

Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League. Βέβαια, ο νεαρός φόργουορντ των πρασίνων βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους συμπαίκτες του. Παρόντες ήταν ακόμα οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Δήμος Ντικούδης, Βαγγέλης Ζιάγκος, Γιάννης Καλαμπόκης.

Θυμίζουμε ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών η Ελλάδα έχει κληρωθεί στο Γ' Όμιλο μαζί με τη Λιθουανία, την Κροατία και την Πολωνία.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-6, 28-18, 42-38, 62-58

Ελλάδα (Παπαδόπουλος): Ναυπλιώτης 4 (1), Καρακώστας 3 (1), Φύτρος 8 (2), Πλώτας 4, Καλαϊτζάκης, Μπαζίνας 2, Νεόφυτος 13 (2), Οικονομόπουλος 1, Μπουντούρης 5 (1), Σταυρακόπουλος 3 (1), Μπολδόγλου 2, Μερμίγκης 2, Ζούγρης 8, Χατζής 2, Δεϊμέζης 3, Ζορμπάς 2

Keywords
Τυχαία Θέματα