Μπαρτσελόνα - Βαγιεκάνο: Προγνωστικά και ανάλυση - Παράδοση για 1.92

Στο Καμπ Νόου κοντράρονται το βράδυ Μπαρτσελόνα και Ράγιο Βαγιεκάνο (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Μπαρτσελόνα που ισοβαθμεί με τη Σεβίλλη, αλλά με ένα ματς λιγότερο το αποψινό. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος για τον Τσάβι, η τετράδα και η δεύτερη θέση στη συνέχεια μετά

από το τρομερό ντεμαράζ που έκανε όταν ανέλαβε την ομάδα. Ο τίτλος του πρωταθλητή βρίσκεται στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης που απέχει 15 βαθμούς. Θα πρέπει να γίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα για να χάσει το πρωτάθλημα η μαδριλένικη ομάδα.

Μπαρτσελόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο: Προγνωστικά και ανάλυση

Μετά από το εντός έδρας στραπάτσο με την Κάδιθ και την ήττα με 1-0 η Μπαρτσελόνα αντέδρασε. Έπιασε πιο θετική απόδοση κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν και επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Είχε καλές στιγμές και για άλλο γκολ, πιέστηκε κιόλας, αλλά το 1-0 έμεινε ως το τέλος. Θα μπορούσε να είχε και άλλα γκολ η αναμέτρηση βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο πλευρές. Ολοκλήρωσε το ματς με 1,96 xG, ενώ οι Βάσκοι είχαν 1,03 στο ματς. Πάγια εκτός Φάτι, Πέδρι, Σέρτζι Ρομπέρτο και Ουμτιτί.

Νίκη ανάσα για τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Κέρδισε για πρώτο φορά μέσα στο 2022 για τη La Liga. Πέρασε από το Κορνεγιά και υπέταξε 1-0 την Εσπανιόλ. Ο συνήθης ύποπτος Σέρχι Γκουαρδιόλα έφερε τη λύτρωση στο 42’. Κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά άντεξε ως το τέλος, προτίμησε να κάτσει πάνω στο σκορ παρά να ανοιχτεί, αλλά δεν την πάτησε αυτή τη φορά. Απέκτησε σημαντική τόνωση ηθικού και πλέον βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Έμπλεξε από το πουθενά στο β’ μισό του πρωταθλήματος, αφού μέσα στο 2021 ήταν εξαιρετική, μέχρι και Ευρώπη ονειρευόταν, αλλά κάπου στράβωσε το θέμα. Θα τσεκαριστεί ο Φαλκάο. Εκτός ο στόπερ Σάβελιτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ράγιο είναι σκληρό καρύδι, πήρε νίκη-ανάσα, ενώ στον πρώτο γύρο κέρδισε την Μπαρτσελόνα 1-0. Η Μπαρτσελόνα θα ψάξει μια καλή εμφάνιση στο Καμπ Νόου, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις της εκεί μέσα ήταν προβληματικές. Στο 1.92 κατά μέσο όρο το Goal/Goal, μπορεί να πονταριστεί. Η Ράγιο σκόραρε και στα επτά τελευταία ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαρτσελόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα - Βαγιεκάνο, Προγνωστικά, - Παράδοση, 1 92,bartselona - vagiekano, prognostika, - paradosi, 1 92