Αθλητικές Μεταδόσεις: Ντέρμπι στο Περιστέρι και εκτός έδρας δοκιμασία για Παναθηναϊκό

Το δεύτερο πιάτο της 3ης αγωνιστικής στη Basket League σερβίρεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, με δύο αναμετρήσεις. Η μέρα θα ξεκινήσει με το παιχνίδι του Περιστερίου με την ΑΕΚ, δύο ομάδες που στοχεύουν στην τετράδα του πρωταθλήματος και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις μεγάλες νίκες που κουβαλάνε στο Basketball Champions League.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός -στον απόηχο της απόκτησης του Ντουέιν Μπέικον- κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ιωνικό, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι για να τεστάρει την ετοιμότητά του και να δει σημάδια βελτίωσης, έχοντας περισσότερες ημέρες προπόνησης υπό τον Κώστα Μέξα.

Περιστέρι - ΑΕΚ (15:45, ΕΡΤ3) Ιωνικός - Παναθηναϊκός (19:15, ΕΡΤ3)

Λίγες ημέρες μετά από τις εντός έδρας απώλειες στην EuroLeague, με θύτη τον Ολυμπιακό, η Μπασκόνια και η Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται στη Fernando Buesa Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Η απουσία του Μάρκους Χάουαρντ είναι το σημαντικότερο νέο της αναμέτρησης, η οποία ρίχνει την αυλαία του αγωνιστικού διημέρου στη Liga Endesa. Μερικές ώρες νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Τενερίφη, η οποία προέρχεται από την ήττα στο "Ανδρέας Παπανδρέου" από το Περιστέρι.

Μπαρτσελόνα - Τενερίφη (13:30, Cosmote Sport 4DH) Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης (20:15, Cosmote Sport 7HD)

Η τηλεοπτική μέρα ολοκληρώνεται το βράδυ με το παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με την παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς να ψάχνει την πρώτη νίκη στη φετινή σεζόν -μετά από δύο ήττες.

Λος Άντζελες Λέικερς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (22:30, Cosmote Sport 4HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα