Βασιλεία: Επιστρέφει στη δράση ο Νο1 κόσμου (draw)

Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά από ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων που ακολούθησε τον πρόωρο αποκλεισμό στο Astana Open, επιστρέφει στο ATP Tour και ετοιμάζεται για μια απαιτητική εβδομάδα στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η κλήρωση του Swiss Indoor Basel πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με τους δύο φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν, Αλκαράθ και Κάσπερ Ρουντ, να καταλαμβάνουν τα δύο άκρα του ταμπλό.

Ο 19χρονος Ισπανός που είναι το νεαρότερο Νο1

στην ιστορία της Open Era, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον ανερχόμενο Βρετανό, Νο48 στον κόσμο, Τζακ Ντρέιπερ ενώ στους “16” θα περιμένει έναν εκ των Βαν ντε Ζαντσουλπ ή Αντριάν Μαναρινό.

Στα προημιτελικά, ο Αλκαράθ διασταυρώνεται με το Νο5 του ταμπλό, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ενώ επίσης στο πάνω μέρος είναι και ο 3-Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ αλλά και ο 8-Λορένζο Μουσέτι.

Ο Αλκαράθ, μετά την κατάκτηση του US Open, έχει δύο ήττες σε τρεις αγώνες και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Ελβετικό τουρνουά.

Δύσκολη κλήρωση είχε το Νο2 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ ο οποίος στην πρεμιέρα του στο ATP 500 τουρνουά θα αντιμετωπίσει το πρώην Νο3 και νυν Νο197 του κόσμου, Στάνισλας Βαβρίνκα ο οποίος θα έχει τη στήριξη των συμπατριωτών του.

Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του 37χρονου Ελβετού, τον περιμένει στο 2ο γύρο ο νικητής της αναμέτρησης Νακασίμα-Γκοφάν ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ ή Άντι Μάρει ή Σέμπι Κόρντα.

Μάρει και Κόρντα θα αναμετρηθούν σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 1ου γύρου ενώ επίσης στην πρεμιέρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ρουν-Ντε Μινόρ που θα παίξουν αντίπαλοι ξανά μέσα σε λίγες μέρες, μετά τη νίκη του Δανού στα ημιτελικά της Στοκχόλμης.

SWISS INDOOR BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Βασιλεία: Επιστρέφει στη δράση ο Νο1 κόσμου (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα