Αλμέιδα: "Ο Μαραντόνα είναι ο μόνος παίκτης που με συγκίνησε, αυτό θα ρωτούσα τον Μέσι"

16:45 6/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Ιδιαιτέρως ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο Ματίας Αλμέιδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Super Deportivo Radio", με τον προπονητή της ΑΕΚ να στέκεται στην επιρροή που έχει ακόμα πάνω του ο Ντιέγκο Μαραντόνα και στην αγάπη που τρέφει για τον θρύλο της Αργεντινής που υπερασπίστηκε ένα ολόκληρο έθνος.

Παράλληλα, ο "Πελάδο" δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι, καθώς επίσης και για τον θαυμασμό του για το γεγονός ότι ο Κάρλο

Αντσελότι βρίσκεται στο προσκήνιο για 30 χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για τον Κάρλο Αντσελότι: "Τον θαυμάζω, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο, γιατί δεν πουλάει τίποτα περίεργο και είναι νικητής. Μιλάει ελάχιστα για τον εαυτό του και τα καταφέρνει σιωπηλά εδώ και 30 χρόνια".

Για το τι θα τον ρωτούσε εάν τον συναντούσε: "Θα τον ρωτούσα τι ένιωσες όταν κέρδισες το Champions League και κυρίως πώς διαχειρίζεσαι τον εγωισμό του σήμερα; Σήμερα υπάρχει πολύ το "εγώ" από όλες τις απόψεις και είναι δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς"

Για τη δηλωμένη αγάπη του για τον Ντιέγκο Μαραντόνα: "Ο Ρόα μου έδωσε ένα μπλουζάκι του Μαραντόνα. Μία ημέρα το είδα και είπα: "Τι καλό μπλουζάκι" και μου το έδωσε. Φοράω αυτό το μπλουζάκι με πιτζάμες όταν είμαι στο σπίτι και συνεχίζω να βλέπω τα βίντεο του Ντιέγκο και κάθε μέρα είμαι πιο πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν. Είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία που με συγκίνησε. Αυτός είναι ο Αργεντινός που μας υπερασπίστηκε"

Για τη μοναδική ερώτηση που θα έκανε στον Μέσι: "Θα τον ρωτούσα τι ένιωσε όταν σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, τι πέρασε από το σώμα του, γιατί αυτό είναι κάτι που αναρωτιέμαι. Θα μου άρεσε πολύ να σηκώσω αυτά τα 4 κιλά χρυσού, γιατί είναι κάτι που δεν το έχω κάνει. Έπαιξα, προσπάθησα να το κερδίσω και δεν τα κατάφερα, γι' αυτό θα ήθελα να μάθω πώς είναι. Πάλεψα όλη μου τη ζωή για να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με το Εθνική ομάδα και δεν μπορέσαμε να το κάνουμε".

Για την αγαπημένη του ομάδα, Ρίβερ Πλέιτ: "Το συναίσθημά μου είναι πολύ ιδιαίτερο για τη Ρίβερ και είναι σαν πολλοί να το έχουν ξεχάσει. Μεγάλωσα στη Ρίβερ, ήμουν πρωταθλητής εκεί. Ήμουν στη χειρότερη στιγμή στην ιστορία. Η αγάπη μου είναι πολύ μεγάλη για τη Ρίβερ, δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο.

Μερικές φορές νομίζω ότι είναι κάπως άδικο, αυτό που έδωσα ήταν να μην λάβω κάτι. Αν μου έλεγες σήμερα, πού θα ήθελες να δεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου όταν αποσυρθείς, το όνειρό μου πάντα ήταν να αγοράσω ένα μπουθ και να πάω στο γήπεδο της Ρίβερ, γιατί δεν έχω ξαναμπεί στο γήπεδο της Ρίβερ από τότε που έφυγα και πολλές φορές με ρωτώ "Γιατί πρέπει να μου συμβεί αυτό; Γιατί έκαναν πάρτι;" οι πρωταθλητές του Κόπα Λιμπερταδόρες και δεν με κάλεσαν; Αυτό είναι λάθος". Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο της Ρίβερ ως φίλαθλος. Γι' αυτό την ημέρα που θα φύγω από το ποδόσφαιρο, θα πάω να αγοράσω ένα μπουθ για να δω την Ρίβερ ως οπαδός".

Keywords
Τυχαία Θέματα