Αδερφός Μιχάλη Κατσούρη: "Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας"

Οι πρόσφατες αναμετρήσεις με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα play offs του Champions League άφησαν μία ανοιχτή πληγή σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, με την δολοφονική επιδρομή Κροατών χούλιγκαν έξω από την OPAP Arena πριν το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων να καταλήγει στην απώλεια του Μιχάλη

Κατσούρη.

Το βράδυ της Δευτέρας (26/09), λίγο πριν από τη σέντρα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ανέβηκε στη Λεωφόρο ένα πανό το οποίο ανέγραφε "Free the Boys" (ελευθερώστε τα παιδιά) και είχε ξεκάθαρη θέση υπέρ των BBB (οργανωμένοι της Ντίναμο), με τον αδερφό του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης να μην κρύβει την απογοήτευσή του για το γεγονός μιλώντας στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

"Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούν όπως πρέπει.

Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πώς φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα", ήταν τα λόγια του αδερφού του Μιχάλη Κατσούρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα