Α1 πόλο ανδρών: Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο, νέα νίκη για τη Γλυφάδα

17:49 5/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Μετά τη νίκη που του έδωσε πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο και για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών και διατήρησε το απόλυτο φτάνοντας τους 51 β. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 15-8 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Η ομάδα του Βλάχου επέβαλε τον

ρυθμό της από την αρχή και κυριάρχησε κατά κράτος σε όλους τους τομείς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκε και με 7-1 στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου και μέχρι το φινάλε αύξησε την διαφορά στα επτά γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15-8

Οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 2-2, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Κουκουλάς, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 3, Μοσκόφ 3, Δήμου, Καπετανάκης, Καζάκος, Μοσχοβέλης, Μαυράκης.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΝΟΓ

Την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που πέτυχε το "3 στα 3" στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο του G3.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επιβλήθηκε στην έδρα της με 14-9 επί του ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική και είναι μόνη πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ με 24 βαθμούς.

Με πολύ καλή άμυνα και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κουρούβανη εξαιρετικό κάτω από την εστία, οι Γλυφαδιώτες εξουδετέρωσαν τα ατού του Δικεφάλου του Βορρά και συνάμα βρήκαν λύσεις με όλους τους τρόπους επιθετικά, φτάνοντας στην επικράτηση και τη διαφορά. Κορυφαίοι σκόρερ του ΑΝΟΓ ήταν ο Γιαννόπουλος (5 γκολ) και ο Μιγιούσκοβιτς (4).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 14-9

Οκτάλεπτα: 2-0, 4-3, 5-3, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριθακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 5, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 4, Ηλιούπολος, Μπελέσης, Πούρος 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Μιλιάρντοβιτς 4, Σγουρίδης 1, Μπακλατζής 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Τόττης, Κουγιούνης.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΟ Χανίων

Εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχε εξαιρετική απόδοση, ο ΝΟ Χανίων επιβλήθηκε στην έδρα του με 15-8 επί του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο της Β' φάσης της Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του G3.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα με 4-2, ωστόσο στα επόμενα δύο 8λεπτα ο ΝΟΧ ήταν καταιγιστικός και έκανε την ανατροπή. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 6-1 και η τέταρτη με 7-3. Πρώτος σκόρερ του αγώνα και για τον Ναυτικό Ομιλο αναδείχτηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης, που σημείωσε τέσσερα γκολ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 6-1, 7-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 4, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Σπάχιτς 1, Αποστολάκης 2, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 2, Παπάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης 1, Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Εγνατιάδης, Δευτεραίος

Keywords
Τυχαία Θέματα