NBA: Ο Λανς Στίβενσον θέλει να επιστρέψει στη λίγκα, κατά προτίμηση στους Νικς ή τους Νετς

Ο Λανς Στίβενσον αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση. Ταλαντούχος, αλλά προβληματικός, είδε το NBA να τον... αποβάλλει από το σύστημά του αρκετές φορές. Στα 33 του χρόνια πλέον, θέλει - ακόμα - μία ευκαιρία να δείξει ότι έχει τον τρόπο του.

Μιλώντας στην "New York Post", ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ - που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε για ένα διάστημα στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο - τόνισε ότι προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

"Δεν θεωρώ ότι ήταν... προσωπικό το θέμα και δεν βρίσκομαι στο NBA. Απλώς υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες, οπότε είμαι εντάξει με αυτό το γεγονός, ξέροντας ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία" δήλωσε αρχικά ο Στίβενσον, για να προσθέσει με αισιοδοξία: "Κάθε χρόνο εμφανίζονται νέοι παίκτες, αλλά πάντα ξέρω ότι μπορώ να επιστρέψω αν δουλεύω σκληρά".

Κλείνοντας, ο Στίβενσον έδειξε ότι έχει και... προτίμηση σχετικά με την ομάδα του, αφού θα ήθελε να μείνει στην γενέτειρά του, την Νέα Υόρκη, όπου δεν έχει αγωνιστεί ποτέ: "Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μία ομάδα της Νέας Υόρκης. Είτε οι Νετς, είτε οι Νικς".

Ο Στίβενσον αγωνίστηκε στο NBA από το 2010 έως το 2022, με ένα κενό την διετία 2019-2021 και έχει μέσους όρους καριέρας 8.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα