Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Αραμπί στην ενδεκάδα, κυνηγά το 18ο ερυθρόλευκο τέρμα του στην Ευρώπη

Η σεζόν ξεκίνησε με μία συνθήκη πρωτόγνωρη για την ποιότητα, την εμπειρία και την εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός σέντερ φορ ήταν αναπληρωματικός στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League, καθώς ο Μαρτίνς είχε επιλέξει βασικό στράικερ τον Τικίνιο.

Όπως

βασικός ήταν ο Βραζιλιάνος και στο πρώτο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβα με τον Κορμπεράν στον ερυθρόλευκο πάγκο. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός είχε προτιμήσει τον Ουί Τζο Χουάνγκ για την αρχική ενδεκάδα των αγώνων με την Ναντ και την Φράιμπουργκ στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Αραμπί αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια του ομίλου (ήταν τραυματίας στα δύο ματς με την Καραμπάγκ), αλλά τώρα είναι έτοιμος να παίξει βασικός κόντρα στην Φράιμπουργκ στη Γερμανία το βράδυ της Πέμπτης (27/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24).

Ο έμπειρος Αφρικανός επιθετικός φάνηκε να πατάει καλύτερα στα 40 λεπτά που αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του.

Πλέον, ο Μαροκινός σέντερ φορ θέλει εναντίον της Φράιμπουργκ να επαναλάβει ό,τι την περασμένη σεζόν επί γερμανικού εδάφους κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, δηλαδή να σκοράρει, βοηθώντας τους ερυθρόλευκους να φτάσουν αυτή τη φορά στο θετικό αποτέλεσμα.

Ψάχνει το ένατο γκολ εκτός συνόρων με τον Ολυμπιακό

Ο Αραμπί είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η πειραϊκή ομάδα τον έχει ανάγκη τούτη την ώρα, καθώς ο Μπακαμπού είναι εκτός λίστας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και θα μείνει στην Αθήνα και ο Ουί Τζο Χουάνγκ δεν έχει πείσει μέχρι σήμερα με την απόδοσή του.

Ο Αφρικανός επιθετικός μετράει 17 γκολ σε 44 αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και θα ψάχνει το 18ο τέρμα του στο παιχνίδι εναντίον της Φράιμπουργκ. Ο έμπειρος φορ έχει πετύχει επτά γκολ στο Champions League (εναντίον των Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρού Αστέρα, Κράσνονταρ 2, Λουντογκόρετς και Ομόνοια) και δέκα τέρματα στο Europa League (Άρσεναλ 3, Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2, Σλόβαν Μπρατισλάβα 2, Γουλβς, Αϊντχόφεν, Αντβέρπ).

Τα 8 από τα 17 τέρματα, δηλαδή τα μισά, ο Αραμπί τα έχει πετύχει εκτός έδρας, κόντρα στις Άρσεναλ (2), Τότεναμ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κράσνονταρ (2), Λουντογκόρετς και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τώρα, θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το ένατο γκολ του εκτός συνόρων, κάτι το οποίο χρειάζεται ο Ολυμπιακός στη δύσκολη αποστολή που έχει στη Γερμανία. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μετράει 166 συμμετοχές, 80 γκολ και 20 ασίστ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αραμπί, 18ο, Ευρώπη,olybiakos, arabi, 18o, evropi