NBA, Γουόριορς: Τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή είναι 16 καράτια και έχουν μυστική πόρτα

Οι Γουόριορς ανταμείφθηκαν για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος λαμβάνοντας τα δαχτυλίδια τους πριν από τον αγώνα με τους Λέικερς (νίκη με 123-109). Όπως διαπίστωσαν όμως άμεσα, αυτά δεν ήταν απλά δαχτυλίδια.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του ESPN, τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια ήταν πολύ ξεχωριστά. Ο λόγος όμως δεν ήταν τα 16 καράτια τους, αλλά η ιστορία που έλεγε το κάθε ένα από αυτά. Μία ιστορία που βρίσκεται πίσω από μία μυστική πόρτα σε κάθε ένα δαχτυλίδι!

Στο μπροστινό μέρος κάθε δαχτυλιδιού μπορεί κάποιος να δει την περίφημη

"Bay Bridge" που υπάρχει στο σήμα της ομάδας. Η γέφυρα αυτή όμως έχει δημιουργηθεί από 43 μικρά διαμάντια, τα οποία αντιπροσωπεύουν την 43αρα του Στεφ Κάρι στο Game 4 των τελικών κόντρα στους Σέλτικς. Στην μία πλευρά στο πλάι αναγράφεται το όνομα κάθε παίκτη, καθώς και το ρεκόρ των Γουόριορς σε κάθε σειρά των περσινών playoffs μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Στην άλλη πλευρά υπάρχουν τα 7 τρόπαια πρωταθλητή των Γουόριορς. Η διαφορά όμως βρίσκεται αλλού.

Στο δαχτυλίδι κάθε παίκτη, πάνω από την γέφυρα όπου φαίνεται ο αριθμός του, υπάρχει μία μυστική πόρτα! Εκεί, αν κάποιος την ανοίξει θα βρει από πίσω τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τους Γουόριορς, αφού υπάρχουν μικρά τρόπαια του NBA που έχουν "κρυφτεί" εκεί! Οι Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και Ιγκουοντάλα έχουν τέσσερα τρόπαια κρυμμένα. Ο Λούνι έχει τρία τρόπαια.

Συνολικά φτιάχθηκαν 65 δαχτυλίδια. Κάθε ένα από αυτά χρειαζόταν 40-50 ώρες δουλειάς και εφτά διαφορετικούς τεχνίτες για να φτιαχθεί. Ναι, ακριβώς, είναι τόσο δύσκολη δουλειά.

Δείτε δύο VIDEO με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον να δείχνουν τα δαχτυλίδια τους, αποκαλύπτοντας και την μυστική πόρτα που υπάρχε σε αυτά:

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBA Γουόριορς,NBA gouoriors