NBA All Star Game 2023: Αδιάβαστος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε γκάφα στο Draft επιλέγοντας τον Μοράντ και σκόρπισε γέλιο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε με το μπλοκάκι του στο Draft του All Star Game. Παρόλα αυτά, πιάστηκε... αδιάβαστος και σκόρπισε άφθονο γέλιο.

Αποστολή Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Ο σταρ των Μπακς ετοιμαζόταν για την τρίτη επιλογή του στους αναπληρωματικούς για την Team Giannis και είπε με χαρά

ότι επιλέγει τον Τζα Μοράντ. Υπήρχε όμως μία λεπτομέρεια: Ο σταρ των Γκρίζλις έχει πάρει... προαγωγή για τους βασικούς λόγω του τραυματισμού του Στεφ Κάρι.

Απολύτως λογικά, ο κόσμος και οι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια, με τον ΛεΜπρόν να τον τρολάρει λέγοντας ότι θα κάνει οτιδήποτε για να νικήσει! Για την ιστορία, ο Γιάννης τελικά επέλεξε τον Μοράντ όταν επέλεγε τους βασικούς.

Δείτε το ξεκαρδιστικό VIDEO:

Δείτε και την... διόρθωση, με τον Γιάννη να επιλέγει τελικά τον Μοράντ λίγο αργότερα:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα