Mundo Deportivo: "Ο Φακούντο Καμπάσο απέρριψε τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να γυρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Φακούντο Καμπάσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo την Πέμπτη 11 Μαΐου στην ηλεκτρονική έκδοσή της. Το ισπανικό δημοσίευμα καταγράφει ως δεδομένη την επάνοδο του βραχύσωμου γκαρντ στο WiZink Center, μετά από τρία χρόνια

στα... ξένα.

Παρά, μάλιστα, το γεγονός πως ο 32χρονος πλεϊμέικερ είχε στο τραπέζι τρεις (πολύ) καλύτερες προτάσεις για τριετή συνεργασία. Από τον Παναθηναϊκό, τη Μονακό, την Αναντολού Εφές και τον Ερυθρό Αστέρα. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στο δημοσίευμα της Mundo Deportivo, οι τρεις εξ αυτών των μνηστήρων (Μονακό, Αναντολού Εφές, Ερυθρό Αστέρας) τού προσέφεραν περίπου 3.000.000€ (καθαρά) για κάθε ένα από τα τρία χρόνια του συμβολαίου, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τη συνολική προσφορά -εν προκειμένω βέβαια δεν αναφέρεται το ποσό.

Τίποτα απ' όλα αυτά βέβαια αποδείχθηκε αρκετό για να τον δελεάσει και να αποτρέψει την επιστροφή στην Ισπανία.

Αν μη τι άλλο, ένας από τους λόγους που συνετέλεσαν στη λήψη της απόφασης να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η απόφαση του ισπανικού συλλόγου να απαρνηθεί το υπόλοιπο των χρημάτων που επρόκειτο να λάβει από εκείνον για το NBA out, που προβλεπόταν όταν αποχώρησε για χάρη των Ντάλας Μάβερικς. Μιλάμε άλλωστε για περίπου 2.600.000€ που είχαν απομείνει μέχρι την ολοκλήρωση της αποπληρωμής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα