Giannakis Academy: Το πιο μπασκετικό camp του καλοκαιριού είναι ξανά εδώ!

To "Giannakis Academy" επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά, για μια μοναδική αθλητική εμπειρία! Το πιο μπασκετικό camp του καλοκαιριού είναι και πάλι εδώ, με στόχο να χαρίσει σε όλα τα παιδιά μοναδικές συγκινήσεις και εμπειρίες, στο πλευρό του Coach Παναγιώτη Γιαννάκη!

Το ταξίδι του "Giannakis Academy" ξεκινά και φέτος με μια κοινωφελή δράση, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό παιδιών από απομακρυσμένες περιοχές, με περιορισμένη πρόσβαση σε αντίστοιχες δράσεις. Πιστοί

στις αξίες μας, θα επισκεφτούμε το ακριτικό Διδυμότειχο, από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου, για ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ και διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Σειρά παίρνει η Αθήνα, στην οποία το "Giannakis Academy" θα κάνει στάση δύο φορές! Η πρώτη περίοδος θα διεξαχθεί το διάστημα 4-9 Ιουλίου, ενώ η δεύτερη 11-16 Ιουλίου. Η «έδρα» μας θα είναι και πάλι οι γνώριμες και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό, οι οποίες θα φιλοξενήσουν όλες τις προπονήσεις και τα προγράμματα υψηλής αθλητικής παιδείας, που θα πραγματοποιηθούν υπό την ηγεσία του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Τον Αύγουστο, το "Giannakis Academy" θα βρεθεί στη Χαλκιδική, καθώς στο διάστημα 7-13 Αυγούστου θα περιμένει όλα τα παιδιά στην κατασκήνωση Καλύβας.

Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε: Με μια ακόμα κοινωφελή δράση, αυτή τη φορά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου στην Κρήτη. Από την 1η έως τις 4 Σεπτεμβρίου, το “Giannakis Academy” θα βρεθεί κοντά στα παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τον σεισμό, χαρίζοντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε σχετικά: "Ξεκινάμε και φέτος το πρόγραμμά μας δίπλα στα παιδιά μιας ακριτικής περιοχής. Αυτή τη φορά επιλέξαμε να επισκεφτούμε το Διδυμότειχο και ανυπομονούμε να συναντήσουμε τα παιδιά, να μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη μας για τον αθλητισμό και να τα παροτρύνουμε να τον βάλουν στη ζωή τους. Θα συνεχίσουμε τα προγράμματά μας σε Αθήνα και Χαλκιδική, θέλοντας για μια ακόμα φορά να δούμε τα παιδιά να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό με τη διασκέδαση και να γεμίσουν νέες εμπειρίες και χαμόγελα".

Όλες οι δράσεις μας θα διεξαχθούν με την υποστήριξη των εταιρειών: Allianz, LG Electronics, Plaisio, E.I. Παπαδόπουλος, και 3E.

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί, όπως κάθε καλοκαίρι, με υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά, με στόχο να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων και της ομάδας μας.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα