Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Τρομερό VIDEO ντοκουμέντο, ο Εργκίν Αταμάν βρισκόταν στην εξέδρα στο Βερολίνο στο 5ο ευρωπαϊκό του "τριφυλλιού"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε χθες (26/5) την 7η EuroLeague της ιστορίας του με την νίκη του επί της Ρεάλ στον τελικό του Final Four του Βερολίνου. Αρχιτέκτονας της νίκης ήταν ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός κατέκτησε την 3η EuroLeague της καριέρας του. Κι

όμως, σε ένα παιχνίδι της μοίρας, έμελλε το 2009 να βιώσει από κοντά την κατάκτηση της 5ης EuroLeague στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ένα VIDEO ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, δείχνει τον Αταμάν (που τότε ήταν προπονητής της Αναντολού Εφές) να βρίσκεται στις εξέδρες της Uber Arena (τότε λεγόταν o2 Arena) στον τελικό του Final Four του 2009 στο Βερολίνο, όταν οι "πράσινοι" κατέκτησαν το 5ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, νικώντας την ΤΣΣΚΑ με 73-71 στον τελικό. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε 15 χρόνια αργότερα, στο ίδιο γήπεδο, οδήγησε το "τριφύλλι" στον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Δείτε το ιστορικό VIDEO:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Final Four 2024 Παναθηναϊκός AKTOR, Τρομερό VIDEO, Εργκίν Αταμάν, Βερολίνο,Final Four 2024 panathinaikos AKTOR, tromero VIDEO, ergkin ataman, verolino