Europa και Conference League: Παυλίδης και Χατζηδιάκος κόντρα στην Άντερλεχτ, μεγάλα ματς για Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, επικίνδυνη έξοδος για Ρόμα

Μεγάλα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης (13/4) στον πρώτο γύρο των προημιτελικών σε Europa League και Europa Conference League.

Οκτώ ομάδες έχουν απομείνει σε κάθε διοργάνωση και διεκδικούν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τις φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο Europa League

είναι ασφαλώς το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη, με τους "κόκκινους διαβόλους" να θεωρούνται το φαβορί. Ωστόσο, ο Έρικ τεν Χαχ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκους Ράσφορντ, που θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν κάνει καλή σεζόν στη La Liga και βρίσκονται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά, ούσα πολυνίκης της διοργάνωσης με έξι κατακτήσεις (η τελευταία το 2020).

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει κι ο αγώνας της Γιουβέντους με τη Σπόρτινγκ. Οι "μπιανκονέρι" προέρχονται από την ήττα κόντρα στη Λάτσιο, ενώ η Σπόρτιντ επέστρεψε στις νίκες με την Κάζα Πία.

Στην αποστολή της Γιουβέντους υπάρχουν επιστροφές, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει στη διάθεσή του τους Βλάχοβιτς, Πογκμπά και Σάντρο.

Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επανάληψη του περσινού τελικού του Conference League, με τη Φέγενορντ να φιλοξενεί τη Ρόμα, ψάχνοντας ρεβάνς για την απώλεια του τροπαίου.

Ώρα Παυλίδη και Χατζηδιάκου

Η Άλκμααρ των Ελλήνων κοντράρεται στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου δεν έχει σημειώσει νίκη, ενώ προέρχεται και από την ήττα κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ωστόσο, η ολλανδική ομάδα που απέκλεισε στους "16" τη Λάτσιο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση. Αντίθετα, οι Βέλγοι θέλουν μία ευρωπαϊκή διάκριση μετά από αρκετά χρόνια.

Η Γουέστ Χαμ, που είναι 14η στην Premier League, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γάνδη. Η αγγλική ομάδα διανύει μία κακή σεζόν, ούσα μόλις στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Στόχος είναι η πρόκριση αφενός στα ημιτελικά, αλλά κι η κατάκτηση του θεσμού που θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο επόμενο Europa League. Από την άλλη, η Γάνδη είναι 4η στην κατάταξη του βελγικού πρωταθλήματος.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 19:45 Europa League: Φέγενορντ - Ρόμα / COSMOTE SPORT 3 HD
19:45 Europa Conference League: Γάνδη - Γουέστ Χαμ / COSMOTE SPORT 2 HD 22:00 Europa Conference League: Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα / COSMOTE SPORT 5 HD 22:00 Europa Conference League: Βασιλεία - Νις / COSMOTE SPORT 9 HD 22:00 Europa Conference League: Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ / COSMOTE SPORT 8 HD 22:00 Europa Conference League: Άντερλεχτ - Άλκμααρ / COSMOTE SPORT 7 HD 22:00 Europa League: Γιουβέντους - Σπόρτινγκ / COSMOTE SPORT 3 HD 22:00 Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη / COSMOTE SPORT 2 HD
Keywords
Τυχαία Θέματα