Daily Bet: Επιστροφή στις νίκες για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία

12:41 4/9/2021 - Πηγή: Sport 24

Αγώνες για τα ΠΠΚ έχουμε στο σημερινό κουπόνι. Πάμε να δούμε τις 4 επιλογές που ξεχώρισα.

Στον 4ο όμιλο ήθελε σοβαρή προσπάθεια από τους Ουκρανούς να μην κερδίσουν στο Καζακστάν. Σ' ένα παιχνίδι που όποτε ήθελαν έβγαιναν μόνοι τους με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η πρώτη εικόνα στην μετά-Σεβτσένκο εποχή ήταν απογοητευτική. Κατάφεραν να φέρουν για δεύτερη φορά ισοπαλία με το Καζακστάν, σε έναν αγώνα που μπορούσαν με πολύ μεγάλη άνεση να βγάλουν καθαρή ευκαιρία. Πήραν μάλιστα προβάδισμα στις καθυστερήσεις, όμως κατάφεραν στη μία φάση που απέμενε στο Καζακστάν να δεχθούν γκολ

ισοφάρισης. Το ακόμα πιο παράξενο ήταν, που το δέχτηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με το πρώτο τέρμα.

Κενό στον χώρο που κινείται ο Εμπαπέ

Ο διάδοχος του Σεφτσένκο, Ολεκσάντρ Πετράκοφ, χρησιμοποίησε ένα καθαρό 3-4-3 και η ομάδα του δέχτηκε δύο τέρματα στο κενό που αφήνει το συγκεκριμένο σύστημα. Ανάμεσα στον στόπερ και στον μπακ και τα δύο γκολ, με τον ίδιο τρόπο, από τη δεξιά πλευρά. Εκεί δηλαδή που θα κινείται ο Εμπαπέ. Οι Γάλλοι μπορεί βαθμολογικά να φαίνονται και να είναι άνετοι, καθώς δεν υπάρχει ομάδα στον 4ο όμιλο που θα τους βάλει δύσκολα, όμως πραγματικά έχουν ανάγκη να νικήσουν στην Ουκρανία, μετά το αποτυχημένο Ευρωπαϊκό και την ισοπαλία με τη Βοσνία. Έμειναν με δέκα παίκτες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στους Βόσνιους και δεν μπόρεσαν να επιτεθούν για να πάρουν την νίκη. Η άμυνα της Ουκρανίας προσφέρει χώρους και θα βοηθήσει τους παίκτες του Ντεσάμπ να κάνουν το αγαπημένο παιχνίδι του, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Το διπλό στο 1,63 στο μέσο όρο των εταιριών.

Να αξιοποιήσουν την αυτοκτονία των Ουκρανών

Οι Φινλανδοί απέκτησαν εμπειρία με την αξιοπρεπή συμμετοχή τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού. ‘Έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα δύο σοβαρά λάθη των Ουκρανών με το Καζακστάν και να πατήσουν στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας το Καζακστάν. Ήταν μαγική εικόνα, συγκυριακό το μεσοβδόμαδο 2-2 με την Ουκρανία. Δέχτηκαν ευκαιρίες για να χάσουν με πολύ καθαρό αποτέλεσμα. Δεν είναι σπουδαίο το 1,45 στον άσο των Φινλανδών, έχουν όμως μία σοβαρή ευκαιρία να πάρουν το πλεονέκτημα από τους Ουκρανούς, ξέρουν σε αυτά τα παιχνίδια να κρατούν το μηδέν και να κερδίζουν στο όριο.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, καθαρίζουν με άνεση τους κατώτερους

Ωραίο παιχνίδι έγινε στον 7ο Όμιλο μεταξύ Νορβηγίας και Ολλανδίας στο ντεμπούτο-επιστροφή του Φαν Χάαλ. Μάλιστα οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη στο 2-1. Θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει πάει παντού. Νορβηγοί και Ολλανδοί έδειξαν σε καλή κατάσταση και πως μπορούν να "καθαρίσουν" με άνεση τα σαββατιάτικα παιχνίδια, απέναντι σε πολύ πιο αδύναμες ομάδες. Οι Νορβηγοί παίζουν στην έδρα της αδύναμης Λετονίας και το διπλό με over 2,5 προσφέρεται κοντά στο 2,00.

Οι Ολλανδοί υποδέχονται το Μαυροβούνιο και ο άσος με over 2,5 δίνεται οριακά πάνω από το 1,50.

16.00 Φιλανδία-Καζακστάν 1

19.00 Λετονία-Νορβηγία 2 over 2,5

21.45 Ουκρανία-Γαλλία 2

21.45 Ολλανδία-Μαυροβούνιο 1 over 2,5

Keywords
Τυχαία Θέματα