Charlie bets: Ντέρμπι με γκολ στο Φάληρο

(16:00) Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΣ με τον ΟΦΗ σε σχέση με την εικόνα που είχε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ήταν πολύ επιθετικός χτύπησε στις αμυντικές αδυναμίες της κριτικής ομάδας, σπατάλησε ακραίο ποσοστό από καθαρές ευκαιρίες και το τελικό 1-1 ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Εκτός για τον ΠΑΣ ο πολυθεσίτης χαφ Γκαρντάβσκι, δεν υπολογίζεται και ο επιθετικός Μιλιντσεάνου.

Ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα του Παράσχου είχε ποδοσφαιριστές με περισσότερη

διάθεση από ό,τι την εποχή του Λόπεθ. Επιθετικά υπήρξε βελτίωση, δεν κατάφεραν όμως να αντέξουν την πίεση των παικτών του Άρη και πίσω ήταν ευάλωτοι. Εκτός για τον Ατρόμητο ο μπακ Κιβρακίδης και ο επιτελικός μέσος Τζαβίδας. Η ομάδα του Μεταξά παίζει πάντα με δύο φορ, βγάζει υψηλή ένταση και μπορεί να αναδείξει τις αμυντικές αδυναμίες του Ατρόμητου. Με βάση το αγωνιστικό πρόσωπο των δύο ομάδων οι τιμές στο Goal/Goal που εντοπίζονται στο 1.90 στην Interwetten και καταγράφουν ανοδική τάση φαντάζουν δίκαιες.

(16:00) Κατώτερη των προσδοκιών η ΑΕΚ, έχασε χωρίς να αναδείξει τα επιθετικά της όπλα στην Τούμπα και απογοήτευσε τον κόσμο της. Η αποστολή πηγαίνει στο Αγρίνιο δίχως να έχει δικαίωμα για λάθος. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς, δυστυχώς όμως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ήρεμος χρόνος για τους προπονητές. Αν δεν καταφέρει να περάσει η ΑΕΚ με το διπλό, θα υπάρξει σημαντική αναστάτωση και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα ξημερώσει η Δευτέρα. Επιστρέφει ο αρχηγός Μάνταλος, στην αποστολή και ο Τζαβέλλας. Σε περίοδο αποθεραπείας ο Άμραμπατ.

Ο Παναιτωλικός έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πήρε μία τυχερή ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Αστέρα, πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό την δεύτερη αγωνιστική στο Περιστέρι, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και έχασε άδικα και ρέφαρε με την ισοπαλία στη Λαμία την περασμένη αγωνιστική. Εκτός για την ομάδα του Αγρινίου ο στόπερ Μαλής. Σε περίπτωση που η ομάδα του Αναστασίου επαναλάβει την εμφάνιση που είχε με τον ΠΑΟΚ, θα γίνουν δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να βρει τρόπο και να πετύχει τη νίκη που τόσο έχει ανάγκη η ΑΕΚ, όμως ο Παναιτωλικός είναι πραγματικά πολύ ανταγωνιστικός στο ξεκίνημα του και δεν βρίσκω τον λόγο να αγοράσω τις τιμές φαβορί του διπλού. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

(18:15) Η ομάδα του Νιόπλια έχει δείξει φέτος μία σπάνια ικανότητα. Έχει καταφέρει να πάρει 4 ισοπαλίες σε παιχνίδια που ήταν χειρότερη. Πραγματικά ο ΟΦΗ θα μπορούσε με βάση την εικόνα που είχαν και τα 4 του παιχνίδια να τα έχει χάσει όλα. Όμως το να μαθαίνεις να μην χάνεις είναι τέχνη και αυτήν την τέχνη αυτήν την νοοτροπία ήθελε να την περάσει στους παίκτες του ο έμπειρος τεχνικός. Φυσικά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσεις και να κερδίζεις και για να είμαι ειλικρινής με την εικόνα που δείχνει ο ΟΦΗ δεν το βλέπω εύκολο να συμβεί τουλάχιστον άμεσα. Πολλά και σημαντικά τα αγωνιστικά προβλήματα για την κρητική ομάδα. 18μελής η αποστολή με τρεις τερματοφύλακες μάλιστα. Εκτός ο στόπερ Βούρος, ο χαφ Γκαγιέγκος, οι επιθετικοί Καστάνιος και Καμάου. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Λάμπρου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ήταν επιβλητική η εμφάνιση του και έδειξε πως γίνεται ομάδα Λουτσέσκου. Την Πέμπτη για το Europa Conference League δεν κατάφερε να επικρατήσει στην Τούμπα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, παρότι προηγήθηκε με τον Άκπομ, ισοφαρίστηκε και το ματς έμεινε στο 1-1 ως το τέλος. Παρότι δεν χάνει η άμυνα του ΟΦΗ δέχεται πολλές φάσεις στους Ζωσιμάδες, το τελικό 1-1 ήταν ένα ακραίο αποτέλεσμα. Πάγια στο απουσιολόγιο Μουργκ και Βαρέλα. Εκτός ο μπακ Τέιλορ. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έχει τον τρόπο για να πάρει το καλύτερο που μπορεί από κάθε παιχνίδι, ακόμα και να κερδίζει χωρίς να παίζει και ιδιαίτερα καλά. Το διπλό έχει καταποντιστεί και από το αρχικό 1.73 πλέον εντοπίζεται στο 1.50 στην Interwetten.

(20:30) Έχει μεγάλο χάντικαπ ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που θα χρειαστεί να παίξει στο ντέρμπι με τον 4ο και τον 5ο στην σειρά στόπερ που διαθέτει. Από την στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει πως μπορεί να πάρει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας και από τον Κουρμπέλη, οι Πούγγουρας, Σάρλια είναι οι δύο τελευταίοι στόπερ στην ιεραρχία. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως ο Βέλεθ ήταν ο ποδοσφαιριστής που με τίποτα δεν ήθελε να χάσει ο Γιοβάνοβιτς από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης. Σημαντική η απώλεια και δύσκολο να αντέξει η άμυνα του Παναθηναϊκού με το δίδυμο που θα αναγκαστεί να αγωνιστεί. Ο Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να μαζέψει την κατάσταση χρησιμοποιώντας έναν κεντρικό χαφ παραπάνω στον άξονα.

Εκτός αποστολής ο Κώτσιρας, ο Ιωαννίδης, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Διούδη και στο ντέρμπι θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Από κάκωση προέρχεται ο Βιτάλ, ο οποίος όμως θα αγωνιστεί, ενώ ο Μαουρίσιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Η λογική λέει πως θα δούμε σχήμα που θα παραπέμπει περισσότερο σε 4-3-3 με τους Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίτσιο, στον άξονα.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης έκανε το 2/2 στο Europa League. Θριάμβευσε στο Σουκρού Σαράτσογλου και επικράτησε 3-0 της Φενέρμπαχτσε με τον Μασούρα μεγάλο πρωταγωνιστή με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Εμβιλά για να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Ονιεκούρου. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, όμως το 1.50 για ντέρμπι είναι υπερβολικά χαμηλό. Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει δημιουργία, διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να του γλυκάνουν το παιχνίδι του και να γίνει απειλητικός επίσης, όμως το δίδυμο Σάρλια - Πούγγουρας είναι επίφοβο. Υπάρχουν συνθήκες για να δούμε ένα ντέρμπι με γκολ. Το over 2,5 πιέζεται ελαφρώς και προσφέρεται στο 1.97 στην Interwetten.

(20:30) Θετικό το ξεκίνημα και των δύο. Ο νεοφώτιστος Ιωνικός γέμισε το ρόστερ του με έμπειρους ποδοσφαιριστές και ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός κατάφερε να παρουσιάσει μία δεμένη ομάδα. Την περασμένη Δευτέρα άξιζε ο Ιωνικός να φύγει με το διπλό από την Ριζούπολη, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, η εικόνα του ήταν για 0-1. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό πρόβλημα.

Η Λαμία έχει σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς, όμως με τον Γρηγορίου έχει μάθει να παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Σταθερά εκτός οι μέσοι Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης και ο στόπερ Τζανετόπουλος. Το γεγονός πως έχει προβλήματα η Λαμία θα την κάνει να παίξει συντηρητικά, καθώς η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5 το οποίο εντοπίζεται στο 1.47 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

Keywords
Τυχαία Θέματα