Charlie bets: Νίκη έστω και με μισό μηδέν για τον Παναθηναϊκό

(18:15) Ο Παναιτωλικός πέρυσι σώθηκε στα μπαράζ. Έκανε πολλές μεταγραφές, άλλαξε προπονητή φέρνοντας στη θέση του Δέλλα τον έμπειρο, αλλά με πτωτική πορεία, Γιάννη Αναστασίου και ελπίζει φέτος να κάνει βήματα προόδου. Ο Αστέρας φαίνεται πιο έτοιμος, πιο σεταρισμένος ως ομάδα. Μιλάμε για παιχνίδι πρώτης αγωνιστικής οπότε είναι σημαντικό που η ομάδα της Τρίπολης έχει μία συνέχεια από την περασμένη χρονιά. Ο Ράσταβατς συνεχίζει για τρίτη σεζόν. Την πρώτη ανέλαβε την ομάδα στις τελευταίες θέσεις και διεκδίκησε τα playoffs. Πέρυσι κατάφερε να την περάσει στην πρώτη εξάδα. Το καλοκαίρι

κράτησε τον κορμό, έχασε μόνο τον Κώτσιρα από τις βασικές επιλογές και εμπιστεύτηκε την αγορά που γνωρίζει καλά αποκτώντας 5 ποδοσφαιριστές από την Ισπανία.

Στα φιλικά ο Αστέρας εντυπωσίασε. Κέρδισε εκτός την ΑΕΚ 1-0, πήρε ισοπαλία στη Λεωφόρο, μοίρασε τεσσάρες σε Ιωνικό και Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο ξανακέρδισε την περασμένη εβδομάδα 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και τον ΠΑΣ. Όλα δείχνουν πως είναι πιο έτοιμος ο Αστέρας. Το διπλό στο 2.60 από την Interwetten. Δεν μπορώ να αγνοήσω όμως και το αποτέλεσμα που επαναλαμβάνεται. Το παιχνίδι Παναιτωλικός - Αστέρας έχει έρθει 4 συνεχόμενες φορές στο 1-1, 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις. Οι φίλοι της στήλης θα θυμούνται πως το 1-1 το είχαμε πληρωθεί και στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Η ρεπετισιόν καταγράφει πτωτική πορεία και από το 5.60 δίνεται στο 4.90 στην Interwetten.

(20:30) Τα αρνητικά αποτελέσματα στα φιλικά λειτούργησαν ευεργετικά για τον Παναθηναϊκό. Δημιούργησαν την ανάγκη για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση στο δημιουργικό κομμάτι. Οι προσθήκες των Λούντκβιστ, Βιτάλ, Παλάσιος ανεβάζουν την ποιότητα στη δημιουργία, δίνουν αυτοπεποίθηση και φυσικά επιλογές στον Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής στην πρεμιέρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Λούντκβιστ σε θέση επιτελικού χαφ, τον Βιτάλ στα αριστερά, τον Χατζηγιοβάνη στα δεξιά και τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης. Ούτε να σκέφτονται δεν έχουν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μην κερδίσουν τον Απόλλωνα. Ο αξιόλογος τεχνικός Γιάννης Πετράκης ανέλαβε τον Απόλλωνα, έγιναν κάποιες καλές προσθήκες, με κυριότερες τους Παμλίδη, Μαρτίνεθ και φυσικά αυτή του Μπρούνο Άλβες. Έστω και δύσκολα περιμένω ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν. Στο 1.50 ο άσος στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

Keywords
Τυχαία Θέματα