Champions League γυναικών: Η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε επί της Ρεάλ στο πρώτο ευρωπαϊκό Clasico

Το τελευταίο 48ωρο μόνο ως ονειρεμένο μπορεί να χαρακτηριστεί για τους φίλους της Μπαρτσελόνα και εφιαλτικό αντίστοιχα για εκείνους της Ρεάλ. Μετά από το σαρωτικό πέρασμα της ομάδας του Τσάβι από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" το βράδυ της Κυριακής και την ισοπέδωση με 4-0 εκείνης του Κάρλο Αντσελότι για την La Liga, ήρθε το βράδυ της Τρίτης (22/3) ένα ακόμα παιχνίδι για να ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογική διάθεση των μπλαουγκράνα.

Αυτό ήταν στο πλαίσιο του Champions League

γυναικών, με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να αναμετρώνται στο "Alfredo Di Stefano Stadium" στο πρώτο ευρωπαϊκό Clasico της ιστορίας τους στις γυναίκες, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, και το φινάλε να βρίσκει τις παίκτριες της καταλανικής ομάδας να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό.

Η Ρεάλ, που ήταν το αουτσάιντερ, έκλεισε το πρώτο μέρος κάνοντας την έκπληξη αφού είχε το προβάδισμα με το γκολ της Καρμόνα από το 8', όμως στο δεύτερο μέρος το φαβορί έδειξε τα δόντια του, με τις Πουτέγιας (53' πεν.) και Πίνα (81') να κάνουν την ανατροπή και την πρώτη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα της.

Σημειώνεται πως στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Champions League, η Παρί επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Μπάγερν ενώ το βράδυ της Τετάρτης (23/3) παίρνουν σκυτάλη τα άλλα δύο ματς της φάσης των 8: Γιουβέντους - Λιόν και Άρσεναλ - Βόλφσμπουργκ.

Όσον αφορά στους αγώνες ρεβάνς όπου θα σφραγιστούν τα εισιτήρια των ημιτελικών, αυτοί θα λάβουν χώρα το διήμερο 30/31 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα