Πογκμπά: "Μου έκλεψαν το μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ήταν τα παιδιά μου στο σπίτι"

Ο Πολ Πογκμπά έζησε δραματικές καταστάσεις την ημέρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Ατλέτικο για τους "16" του Champions League, καθώς την ώρα του αγώνα, ληστές διέρρηξαν το σπίτι του, όπου βρισκόντουσαν τα μωρά του.

Ο Γάλλος μέσος των κόκκινων διαβόλων, σε συνέντευξή του στο γαλλικό "Le Figaro" αποκάλυψε κάποιες από τις λεπτομέρειες της διάρρηξης. Αρχικά τόνισε ότι έκλεψαν το χρηματοκιβώτιό του, το οποίο είχε κοσμήματα της μητέρας του και το μετάλλιο από το

Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αποκαλύπτοντας ότι οι διαρρήκτες ήταν τρεις.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογκμπά στο Le Figaro: "Εγώ είμαι καλά, η οικογένειά μου επίσης. Είχα μια εβδομάδα που με εξέπληξε αρκετά, με τον αγώνα του Champions League όπου έμαθα ότι δεν πρόκειται να παίξω ξανά φέτος και όταν πήγα σπίτι, ανακάλυψα ότι λήστεψαν το σπίτι μου μετά την είσοδο τριών ατόμων που έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο μου.

Εκεί ήταν τα κοσμήματα της μητέρας μου, το μετάλλιο μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που με τρόμαξε περισσότερο, είναι ότι τα δύο παιδιά μου ήταν στο σπίτι με τη νταντά κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Άκουσε τα πάντα κάλεσε τη γυναίκα μου και την ασφάλεια και μετά κλείστηκε με τα παιδιά (ηλικίας 1 και 2 ετών) σε ένα δωμάτιο. Για αρκετές μέρες μετά, ήταν σε σοκ. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά μου είναι καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα