Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου 75-65

23:57 4/2/2020 - Πηγή: In.gr

Ήταν 26 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα δεν είχαμε χιόνια αλλά χιονοστιβάδα αντιδράσεων για τον στολισμό της πόλης, την ίδια στιγμή που ο ποταμός Χίμκα ήταν παγωμένος κι η Μόσχα με τα περίχωρά της κατάλευκη.

Μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα η Βιλερμπάν… στόλισε το Αστρομπάλ, αφήνοντας τη Χίμκι δίχως δώρο. Έκτοτε οι Γάλλοι αγνοούσαν τη χαρά της νίκης. Άλλαξε ο χρόνος, έφυγε κι ο πρώτος μήνας και μετά από έξι αποτυχημένες απόπειρες, ήρθε

η Μπάγερν για να… τιμήσει τη φιλοξενία τους.

Οι Γάλλοι είναι… σωβινιστές και το αποδεικνύουν στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 9η νίκη τους, με το ευρύ , αλλά ταυτόχρονα ήταν η 8η εντός έδρας, καθώς μακριά από το σπίτι τους έχουν πάρει αποτέλεσμα μόνο στο Βελιγράδι. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν είναι σάκος του μποξ, στην πρώτη τους παρουσία στην Ευρωλίγκα.

Ο Τέιλορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, με 15 πόντους και 8 ασίστ, αλλά κι 1 ριμπάουντ, και 2 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος. Από κοντά ο Τζεκίρι, με πολύ οικονομική παρουσία, ο Πέιν με γεμάτη στατιστική, αν κι η διαφορά δεν ήταν στον τρόπο με τον οποίο επιτέθηκαν, αλλά στο πώς περιόρισαν τις λύσεις των Γερμανών.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 30 λεπτά, αλλά στην τελευταία περίοδο ξέμειναν από ιδέες. Ο Λούτσιτς έκανε πολύ μεστό παιχνίδι, ο Λεσόρτ με τον Μονρό γέμισαν τη ρακέτα, συνολικά δεν πήγαν άσχημα οι παίκτες του Κόστιτς, αλλά ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι κι έφυγαν με γεμάτα χέρια.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 34-35, 54-51, 75-65.

Keywords
Τυχαία Θέματα