ΠΑΟΚ – Βόννη 103-84

23:30 4/2/2020 - Πηγή: In.gr

Είναι στιγμές που λες «καλή νίκη, εξαιρετική εμφάνιση, αλλά σε λάθος αγώνα». Εν προκειμένω και σε λάθος διοργάνωση, καθώς η άνετη επικράτηση με 103-84 επί της Βόννης δεν πρόσφερε τίποτα άλλο, εκτός από… ψυχολογία στον ΠΑΟΚ.

Βλέπετε, δεν μετράει για το ελληνικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο «δικέφαλος» έχει αποκλειστεί, οπότε είναι… απρόσφορο μέσο. Μια νίκη, όμως, είναι πάντα νίκη!

Μια ανάγνωση θέλει τους παίκτες να βγάζουν αντίδραση κι

αυτό μόνο ως θετικό καταγράφεται. Η αλλαγή προπονητή είθισται να αλλάζει και το κλίμα, να φέρνει τους αθλητές προ των ευθυνών τους κι αν το πρώτο δείγμα είναι ενδεικτικό, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει άρδην τη μοίρα του.

Υπάρχει κι άλλη ανάγνωση, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έκρινε τίποτα, ως εκ τούτου είχε χαμηλό συντελεστή άγχους.

Τέλος πάντων, αρκετά με την ερμηνεία του αποτελέσματος. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη γιατί είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Σόρτερ (5/9 τρίποντα και 23 πόντοι, τον Μπεστ να δικαιώνει το επίθετό του (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ), τον Σμιθ να πυροβολεί δίχως έλεος, τον Μπράουν να κάνει τα δικά του και τον Σαρικόπουλο να κλείνει την παρουσία του με 10 πόντους κι 11 ριμπάουντ.

Προσθέστε κι ότι ο «δικέφαλος» σημείωσε 31 πόντους στην τελευταία περίοδο και το χαμηλότερο παραγωγικά δεκάλεπτό του ήταν το πρώτο, όπου είχε παρά έναν 20 κι έχετε όλη την εικόνα.

Οι Γερμανοί ήταν μέσα για 25-27 λεπτά, παίρνοντας τον κύριο όγκο των πόντων τους από τους Φρέιζερ και τον Μπρούνινγκ, είχαν πέντε διψήφιους παίκτες, όμως το πρόβλημά τους δεν εντοπίστηκε στο μπροστά μέρος του γηπέδου, αλλά πως σε κανένα σημείο δεν έλεγξαν την επίθεση του ΠΑΟΚ. Άλλωστε οι 103 πόντοι δεν απαιτούν ιδιαίτερη ανάλυση.

Τα δεκάλεπτα: 19-28, 47-48, 72-67, 103-84.

Keywords
Τυχαία Θέματα