Δανέλλης, Κουίκ και Παπαχριστόπουλος στην ομιλία Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

22:27 13/1/2019 - Πηγή: In.gr

Στελέχη της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για να ακούσουν τον πρωθυπουργό να μιλά για το «στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς επίσης oι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μπίστης και Γιάννης Ραγκούσης

και η Μαρία Ρεπούση.

Μεταξύ αυτών, το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής περιστράφηκε κυρίως γύρω από τους Σπύρο Δανέλλη και Θανάση Παπαχριστόπουλο καθώς θεωρούνται υποψήφιοι για στήριξη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Τέρενς Κουίκ έχουν σηκώσει «μπαϊράκι» κατά του Πάνου Καμμένου, ενώ ο Σπύρος Δανέλλης βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς από τη μία έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά από την άλλη στο Ποτάμι έχει προαναγγελθεί ότι όποιος πει «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα διαγραφεί.

Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, ο Σπύρος Δανέλλης κατά το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα.

Από την πλευρά της κυβέρνησης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα