Τζένιφερ Λόπεζ: Με το ίδιο Versace φόρεμα 20 χρόνια μετά

10:56 21/9/2019 - Πηγή: In.gr

Μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές στην καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και στην ιστορίας της ποπ, αποτέλεσε η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με το εξωτικό πράσινο φόρεμα του οίκου Versace, στην τελετή απονομής βραβείων Grammys το 2000.

Αυτήν την φορά και μάλιστα, 20 χρόνια αργότερα, η Τζένιφερ Λόπεζ «ξαναχτυπά» με

το ίδιο iconic φόρεμα για να κλείσει το σόου της επίδειξης της Ντονατέλα Βερσάτσε στο Μιλάνο και σίγουρα αυτή η πασαρέλα θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη πολλών!

View this post on Instagram

So this just happened… @donatella_versace #jungledress @versace #stillgoingstrong #20yearanniversary #catwalk

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 20, 2019 at 12:38pm PDT

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, έδειχνε μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακή τώρα στα πενήντα της χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά δεν σταματά μετά από κάποια ηλικία!

Η ιστορία του θρυλικού φορέματος

Το θρυλικό εξωτικό φόρεμα δια χειρός Versace που φέρει μπαμπού αποτελεί ένα από τα διασημότερα ρούχα της ποπ κουλτούρας και θεωρείται σημείο αναφοράς.

Χάρη σε αυτό το φόρεμα μάλιστα, γεννήθηκε το γνωστό Google Images. Βέβαια βοήθησε και η Λατίνα καλλονή που προκάλεσε φρενίτιδα στο ίντερνετ, όταν περπάτησε με την δημιουργία της Ντονατέλα.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 20, 2019 at 1:51pm PDT

Ο Έρικ Σμιντ, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, είχε δηλώσει το 2015 πως το φόρεμα ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαν ποτέ.

To φόρεμα είναι σήμερα γνωστό ως «bamboo green dress» ή «jungle dress» ενώ και σήμερα, όπως και τότε, η εμφάνιση της δημοφιλούς «Τζέι Λο» έχει προκαλέσει ντελίριο στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα