Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

00:01 31/10/2019 - Πηγή: In.gr

Είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και το απέδειξε ακόμη μία φορά, στο χορτάρι του «Stamford Bridge». Ο Μάρκους Ράσφορντ με δύο γκολ πήρε από το χεράκι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το 2-1 επί της Τσέλσι την οδήγησε στα προημιτελικά του League Cup επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το σκορ άνοιξε στο 24′ όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλόνσο στον Τζέιμς

με τον Ράσφορντ να το εκτελεί και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Φάσεις πάρα πολλές δεν είχε το ματς με την Τσέλσι να ζητά δύο φορές πέναλτι στο 52′ και στο 56′ αλλά χωρίς αντίκρυσμα ενώ στο 61′ κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Μπατσουαγί.

Η χαρά της δεν κράτησε πολύ όμως αφού 12 λεπτά αργότερα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Ράσφορντ έκανε το 2-1 και έδωσε την πρόκριση στη Γιουνάιτεντ που μετά το 4-0 της πρεμιέρας στην Premier League, νικά ξανά την Τσέλσι και την αφήνει εκτός League Cup.

Τσέλσι: Καμπαγιέρο, Τζέιμς, Ζουμά, Γκουέι, Αλόνσο, Γκίλμουρ (70′ Μάουντ), Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Χάντσον-Οντόι, Μπατσουαγί (78′ Άμπραχαμ), Πούλισιτς (70′ Πέδρο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Φαν-Μπισάκα, Λίντελοφ (66′ Μαρσιάλ), Μαγκουάιρ, Ρόχο, Γουίλιαμς, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Λίνγκαρντ (67′ Περέιρα), Τζέιμς, Ράσφορντ (80′ Γιάνγκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα