Τρίτη σερί νίκη για την Λαμία

18:28 30/1/2019 - Πηγή: In.gr

Η Λαμία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο 2019, καθώς νίκησε και τον τελευταίο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης παίρνοντας τεράστια ανάσα στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς απέναντι στην ελαφρά ταξιαρχία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζερόνιμο Μπαράλες που πέτυχε και τα δύο τέρματα (12′, 24′), αλλά και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Θανάση Σέζο.

Ο ρέφερι του ματς δεν είδε το πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στο πρώτο γκολ,

όπου ο φορ της Λαμίας έδωσε αγκωνιά στον Κύργια, ενώ το πέναλτι που σφύριξε από όπου προήλθε το δεύτερο τέρμα της ομάδα της Φθιώτιδας είναι αμφιλεγόμενο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που η Λαμία έχει την εύνοια της διαιτησίας, καθώς και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο σκόραρε με λανθασμένη απόφαση.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Λαμία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και είχε μια καλή στιγμή στο 8ο λεπτό με τον Μπερτόλιο όπου σούταρε άουτ. Στο 12′ όμως η Λαμία δεν άργησε να ανοίξει το σκορ με τον Μπαράλες.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος και πιθανότατα και ο Απόλλωνας στη Fotball League

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Λαμία μπήκε δυνατά αλλά παρόλο που είχε τον έλεγχο δεν κατάφερε να σημειώσει ένα τρίτο τέρμα και να τελειώσει το ματς. Η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν είχε κλασικές ευκαιρίες σε αντίθεση με το πρώτο μέρος και με εξαίρεση κάποιες καλές στιγμές έπεσε και ο ρυθμός του ματς.

Από την άλλη ο Απόλλωνας και ο Μπάμπης Τεννές λίγο καθυστερημένα έβαλε και δεύτερο επιθετικό, τον Ναζλίδη στο 70ο λεπτό με σκοπό να να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο επιτυχία και με το ματς να εξακολουθεί να κυλάει σε χαμηλό τέμπο. Το 2-1 έμεινε τελικά μέχρι το τέλος και η Λαμία έφτασε τους 20 βαθμούς και ξέφυγε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, με το 2019 να εκτυλίσσετε εξαιρετικά για την ομάδα της Φθιώτιδας. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς παρέμειναν στους 6 βαθμούς και πλέον ούτε με θαύμα δεν φαίνεται να προλαβαίνουν το τρένο της παραμονής.

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Πίτι (Επστάιν 61′), Δημούτσος, Σκόνδρας (Μπουλούλης 45′), Βάντερσον.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Ουριουέλα, Κύργιας, Βαφέας, Γκίνο (Γαρουφαλιάς 58′), Μπεντινέλι, Ακόστα (Ναζλίδης 70′), Ντεφεντερίκο (Ναδάλες 46′), Στάθης, Ντ’ Ούρσο, Ελ Χέλβε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτη, Λαμία,triti, lamia