Τριαντάφυλλος – Σκορδά: Γιατί ξέσπασε η παρουσιάστρια;

15:32 25/6/2019 - Πηγή: In.gr

Η λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά σήμερα Τρίτη το πρωί και κατά την διάρκεια της εκπομπής θέλησε να αναφερθεί σε ένα Instagram Story που της έστειλαν και την έκανε έξαλλη.

View this post on Instagram

Ομορφιές μου καλημερα Κάντε like κ κερδίστε τις υπέροχες μπαλαρίνες @haralas

@bsbofficial

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Jun 13, 2019 at 1:40am PDT

Συγκεκριμένα το Instagram Story είχε γίνει από τον πασίγνωστο τραγουδιστή Τριαντάφυλλο και αναφερόταν στην Νατάσα Θεοδωρίδου και την εμφάνιση που έκανε σε γνωστή εκπομπή.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τριαντάφυλλος τα «τσουγκρίζει» με την λαμπερή τραγουδίστρια. Πέρυσι και με αφορμή πάλι την εμφάνιση της  Νατάσας Θεοδωρίδου σε βραδινή εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του επειδή δεν τον κάλεσε στο αφιέρωμα που έκανε η ίδια.

Τότε είχε ανεβάσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο με τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους της Νατάσας και στην λεζάντα είχε γράψει χαρακτηριστικά: « Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες».

Για αυτούς που ξέρουν και για αυτούς που δεν ξέρουν δείτε το βιντεάκι !!! Νατασσα Θεοδωριδου μου σε αγαπαμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες στο στην υγεία μας ρε παιδιά εξάλλου δεν έκανα και τίποτα σημαντικό μόνο 4 δίσκους σου έγραψα και 3 πλατίνες να είσαι πάντα καλά Νατασσα μου με υγεία και αγάπη καλη συνέχεια σου εύχομαι !!!

Δημοσιεύτηκε από Triantafyllos Xatzinikolaou στις Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά, ξεπέρασε τα όρια!

«Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα!

Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε… όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο…  Και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ!», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

https://tv.in.gr/uploads/20190625/120234_faih_skorda_to_on_air_xespasma_sto_prwino.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα