Το οικονομικό beauty tip της Κάρλι Κλος για περιποιημένα νύχια

11:04 17/8/2019 - Πηγή: In.gr

Η Κάρλι Κλος είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου μετά την Κένταλ Τζένερ για τη χρονιά που πέρασε, με έσοδα της τάξεως των 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

View this post on Instagram

It’s magical days like today that ignite in me a passion to continue to work hard, work smart, learn and bring you with me Today I got to meet fashion

design students, particle physicists, software engineers, entrepreneurs and everyone in between, because they showed up to meet ME. Still beaming with love and gratitude. None of this would be possible without my dear friend @edward_enninful. Thank you for believing in me and seeing my potential before I even saw it in myself.

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on Jul 17, 2019 at 2:14pm PDT

Σούπερμοντελ, φιλάνθρωπος και σύζυγός του μεγαλοεπιχειρηματία Τζόσουα Κούσνερ, η Κλος είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια της μόδας.

View this post on Instagram

My cowboy

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on Jun 24, 2019 at 9:16am PDT

Παρά το γεγονός ότι πάντα δείχνει λαμπερή και εντυπωσιακή, στην πραγματικότητα δεν αφιερώνει πολύ χρόνο για την περιποίησή της και ο βασικός της κανόνας για υγιές δέρμα είναι να κοιμάται κάθε βράδυ με καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο.

View this post on Instagram

*sips tea*

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on Jun 28, 2019 at 8:32am PDT

Κάτι στο οποίο όμως δίνει ιδιαίτερη προσοχή είναι τα νύχια της.

Όπως έχει δηλώσει το 26χρονο τοπ μόντελ, σε γενικές γραμμές έχει μια απλή ρουτίνα ομορφιάς. Ωστόσο, περιποιείται προσεκτικά τα νύχια της ενυδατώνοντάς τα με ελαιόλαδο, λάδι αργκάν ή λάδι καρύδας. Χρησιμοποιεί το λάδι στα πετσάκια των νυχιών της για να διατηρεί αψεγάδιαστο το μανικιούρ της.

Μάλιστα, η Κλος μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο: «Χρησιμοποιούμε τα χέρια μας για τα πάντα, οπότε μην ξεχνάτε τα πετσάκια σας!»

View this post on Instagram

smoke n mirrors

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on Jun 27, 2019 at 6:13pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα