Παναθηναϊκός: Διαλλακτικός ο Αποστολάκης για Πανιώνιο

11:02 17/8/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ίσως να μην είναι ο μοναδικός που θα κάνει τη διαδρομή από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 19χρονου εξτρέμ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά τα ίδιο είναι πλέον πολύ πιθανό να συμβεί και με τον Κώστα Αποστολάκη.

Ο Πανιώνιος είχε συζητήσει με τους «πράσινους» τις περιπτώσεις των Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Αποστολάκη. Τρεις παίκτες κάτω από τον ηλικιακό περιορισμό που έχουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Ο πρώτος

οδεύει προς τη πλατεία, αλλά για τον Καμπετσή δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο 20χρονος επιθετικός υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Αποστολάκης, όμως, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στην αρχή ο 20χρονος δεξιός μπακ έδειχνε σκεπτικός, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιο διαλλακτικός. Εξετάζει τα θετικά της συγκεκριμένης επιλογής και θεωρεί ότι στη Νέα Σμύρνη θα πάρει αρκετά παιχνίδια.

Αυτά θα τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό, να εξελιχθεί και φυσικά αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τη θέση του στον Παναθηναϊκό. Να γυρίσει πιο έτοιμος και ώριμος. Επιπλέον, θα παραμείνει στην Αθήνα και δεν θα έχει ζητήματα προσαρμογής.

Keywords
Τυχαία Θέματα