«Θέατρο» Καμμένου με Παπαχριστόπουλο – Συγκαλείται την Πέμπτη η ΚΟ των ΑΝΕΛ

15:08 6/2/2019 - Πηγή: In.gr

Να προλάβει τις όποιες κινήσεις του… αναβλητικού βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου ο οποίος τις μονές ημέρες παραδίδει την έδρα του και τις ζυγές το μετανιώνει ζητώντας του να ξεκαθαρίσει τι θα ακριβώς θα κάνει θα επιχειρήσει αύριο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος καθώς έχει συγκαλέσει σύσκεψη της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δέσμευση του κ. Παπαχριστόπουλου – μετά και τα παρακάλια του προέδρου της Βουλής

Νίκου Βούτση – ήταν ότι θα ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και μετά θα παραδώσει την έδρα του. Βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε εκφράσει και άλλες φορές τη βούλησή του να παραδώσει την έδρα του αλλά κάποιοι… αστάθμητοι παράγοντες – όπως το χαλασμένο αυτοκίνητό του – τον εμπόδισαν.

Αναφορικά με τον άλλο συνεργαζόμενο βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Ζουράρι ο οποίος μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι θα ψηφίζει εφεξής τα νομοσχέδια της κυβέρνησης – εκτός από το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ – δήλωσε σήμερα ότι στην βάση της πολιτικής συμφωνίας της «πυρίκαυστης Ελλάδας» με τους ΑΝΕΛ «μπορώ να κάνω όποτε θέλω ό,τι θέλω»

Keywords
Τυχαία Θέματα