Τhe Bachelor : Η μεγάλη επιστροφή και μια έκπληξη για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

16:29 18/11/2020 - Πηγή: In.gr

Μπορεί η Έλενα Μπάση να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και να αποχώρησε νωρίς από το ριάλιτι αγάπης  όμως, σίγουρα κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Και λίγο ο  χαρακτήρας της, λίγο οι ατάκες της μέσα στο παιχνίδι και λίγο το «μυστήριο» γύρω από την ηλικία της, δεν ήθελε πολύ να γίνει η αγαπημένη παίκτρια του κοινού.

Τώρα, η Έλενα Μπάση επιστρέφει στο Bachelor με την ιδιότητά της, ως τραγουδίστρια δηλαδή και «ντύνει» με τη φωνή της το ομαδικό ραντεβού το οποίο αυτή την εβδομάδα έχει μπόλικο χορό και τραγούδι.

Καταιγιστικές εξελίξεις

O Παναγιώτης

Βασιλάκος δέχεται μια έκπληξη στη βίλα. Οι κολλητοί του τον επισκέπτονται και εκείνος τους μιλά για τις γυναίκες που διεκδικούν μια θέση στη καρδιά του.

Φυσικά οι δικοί του άνθρωποι έχουν έρθει στη βίλα με έναν σκοπό, να δουν ποια κοπέλα ταιριάζει καλύτερα με τον καλύτερό τους φίλο.

Ένα τριπλό – ραντεβού παγίδα, φέρνει τις κοπέλες αντιμέτωπες με τη ζήλια, ενώ ο Παναγιώτης μαθαίνει περισσότερα για τον χαρακτήρα τους μέσα από αυτή τη δοκιμασία.

Ένα ομαδικό ραντεβού γεμάτο μουσική και χορό φέρνει κοντά τις κοπέλες και τον Παναγιώτη, ενώ η Έλενα Μπάση ξαναμπαίνει στο «Bachelor»!

Αυτή η εβδομάδα στη βίλα του Bachelor, θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις

Keywords
Αναζητήσεις
τρολ στον βασιλακο
Τυχαία Θέματα