Τα κοπλιμέντα που απεχθάνονται τα ζώδια

17:49 5/2/2020 - Πηγή: In.gr

Είναι κάπως άβολη η όλη φάση για κάποια ζώδια και δε θέλουν κοπλιμέντα και τέτοια. Δηλαδή αν είσαι σε φάση που θα κάτσεις να τους πεις το λάθος κοπλιμέντο, μην το πεις καν και σήκω και φύγε.

Κριός

Μην του κάνεις κοπλιμέντο για τα χέρια του, το θεωρεί εντελώς άχρηστο και άσχετο.

Ταύρος

Μην του κάνεις κοπλιμέντο για τα μαλλιά του. Το θεωρεί εντελώς επιφανειακό και χωρίς κανένα νόημα.

Δίδυμοι

Μην του πεις πόσο κοινωνικός είναι. Εσένα περίμενε για να το ακούσει αυτό; Ποια είσαι κούκλα μου;

Καρκίνος

Α καλά μην κάνεις το λάθος και του πεις ότι είναι πολύ όμορφος, θα νομίζει ότι τον θέλεις μόνο για σεξ.

Λέων

Μην του πεις ότι έχει ωραίο τρόπο σκέψης. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό, είναι τόσο επιφανειακός που θα σου πει ότι θα προτιμούσε να του πεις για το σώμα του.

Παρθένος

Μην του λες ότι όλα πάνω του είναι όμορφα, γιατί δε θα καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Μα δεν έχει νόημα αυτό που λες. Είναι φουλ επιφανειακό και άκυρο.

Ζυγός

Μην του πεις ότι είναι κοινωνικός και το κέντρο της παρέας. Το ξέρει ήδη και δε θέλει να του το λες εις διπλούν. Ξέρει ποιος είναι.

Σκορπιός

Δε θέλει να του πεις ωραίο λάπτοπ. Θα του φανεί πολύ παράξενο. Άκου και εσύ ρε κούκλα μου τη μουσική που βάζει και άσε το λάπτοπ, το κινητό ή το αυτοκίνητο στην άκρη.

Τοξότης

Μην του πεις ότι ο προορισμός που διάλεξε είναι ωραίος. Το ξέρει, χάρηκε Χαιρόπουλος. Μη λες πράγματα που είναι δεδομένα.

Αιγόκερως

Μην του πεις ότι έχει ωραία χέρια. Το θεωρεί το πιο άχρηστο κοπλιμέντο που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος, στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού.

Υδροχόος

Μην του πεις ότι έχει ντυθεί ωραία ή ότι έχει ωραίο στυλ. Εσένα περίμενα να του το πεις; Μήπως να έπαιρνε και την έγκρισή σου για την επόμενη φορά που θα βγει έξω;

Ιχθύς

Μην του κάνεις γενικά κοπλιμέντο. Θα σε εξιδανικεύεσει και θα θέλει να κάνετε γάμους και οικογένεια. Άστο καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα