Συνάντηση Τσίπρα – Χατζημάρκου στη Ρόδο: Τι συζήτησαν για τον τουρισμό

14:01 4/6/2020 - Πηγή: In.gr

Με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί της Ρόδου

Οι μεγάλες προκλήσεις για τα νησιά

«Σε μια συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις για τις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου. Τις μεγάλες προκλήσεις, τόσο της χώρας όσο και

των νησιών μας» ανέφερε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του τουρισμού η προστασία της απασχόλησης, η στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν στη συνάντηση ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός και η τομεάρχης τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου.

Οι επιδόσεις του Νότιου Αιγαίου

Στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξήραν την σημασία των επιδόσεων του Νοτίου Αιγαίου στον ελληνικό τουρισμό και το πόσο ανάγκη έχει όλη η χώρα, την επιστροφή στις επιδόσεις αυτές.

«Παρουσιάσαμε την αισιοδοξία μας, που προκύπτει από την αφοσίωση στον στόχο μας, από το γεγονός ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε ξανά όποια μάχη χρειαστεί» τόνισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Αποθαρρυντική κατάσταση

Κατά την περιοδεία του στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε καταστηματάρχες και τόνισε την ανάγκη να στηριχθοπυν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αποθαρρυντική την κατάσταση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ότι οδηγεί την οικονομία στο φαύλο κύκλο των μνημονιακών χρόνων.

Η εικόνα από τα καταστήματα στην παλιά πόλη της Ρόδου είναι αποθαρρυντική και ενδεικτική της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν την οικονομία σε έναν ακόμα φαύλο κύκλο, όπως αυτόν που ζήσαμε στα μνημονιακά χρόνια. pic.twitter.com/68WMDBl7z2

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) June 4, 2020

Παράλληλα κατά την συνάντησή του με το σύλλογο καταστηματαρχών ο κ. Τσίπρας υποστήριε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα #ΜενουμεΟρθιοι αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση των επιχειρήσεων και για τη στήριξη των εργαζομένων. Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης. https://t.co/jYsyP3piT1

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) June 4, 2020

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα