Στα τελικά του Euro 2019 η Εθνική Παίδων

20:07 31/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η Εθνική Παίδων νίκησε 2-0 το Κόσοβο για την Elite Round και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία από τις 3 έως τις 19 Μαΐου.

Πρωταγωνιστής του αγώνα με το Κόσοβο ήταν ο Χρήστος Τζόλης ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στο 19′ κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Μπίσινγκερ το οποίο εκτέλεσε

εύστοχα ο ίδιος και άνοιξε το σκορ για την Εθνική.

Ο Τζόλης μετά από ασίστ του Γρόσδη στο 42′ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Το Κόσοβο ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 73′ αποβλήθηκε ο Μπιλάλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο της πίσω από την πρωτοπόρο Αγγλία που νίκησε την Ουκρανία με 1-0.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τσάβος, Ασλανίδης, Καραμπέρης, Τζόλης, Σουρλής (80′ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (80′ Γροσδάνης), Καράκουτης (66′ Αρσενίδης), Λιάτσος (59′ Σιατούνης).

ΚΟΣΟΒΟ: Μπίσινγκερ, Πατσόλι, Χασάνι (69′ Λ. Αβντίλι), Ζούμπερι, Μπεκάι (46′ Χάτζα), Μ. Αβντίλι (69′ Τούσα), Λοκάι, Κριέζιου, Ασλάνι, Χουσεΐνι (46′ Μπιλάλι), Σπάχιου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ουκρανία – Ισπανία 0-1
Ελλάδα – Κόσοβο 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ισπανία 9
2. Ελλάδα 6
3. Ουκρανία 3
4. Κόσοβο 0

Αναλυτικά οι ομάδες της επόμενης φάσης:

Ιταλία

Ελλάδα

Αυστρία
Ολλανδία
Τσεχία
Αγγλία
Ισλανδία
Γερμανία
Ισπανία
Βέλγιο
Ουγγαρία
Γαλλία
Πορτογαλία
ΡωσίαΑπομένουν δύο ακόμα ομάδες που θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα