Σοκαρισμένος ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση από γονέα στην Κρήτη

23:46 15/9/2020 - Πηγή: In.gr

Ο δάσκαλος που δέχθηκε εχθές επίθεση από έναν γονέα στην Κρήτη, πήγε σήμερα στα δικαστήρια με εμφανή τα τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο ασυγκράτητος πατέρας παραδέχεται ότι κουτούλησε τον δάσκαλο γιατί, όπως λέει, φοβήθηκε το παιδί του.

Με το τσιρότο από τα ράμματα στο κεφάλι προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια ο καθηγητής που έπεσε θύμα επίθεσης από τον πατέρα-αρνητή της μάσκας, στο  2ο γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.

Πρωτοφανής

επίθεση νταή σε εκπαιδευτικό

Το πρωτοφανές περιστατικό βίας συνέβη στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου όταν ο μαθητής, που έφτασε συνοδευόμενος από τον πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φορά μάσκα. Ο καθηγητής, τηρώντας τους κανονισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, του ζήτησε να φορέσει μάσκα, όπως όλοι οι συμμαθητές του.

Τότε, ο γονιός του παιδιού τον τραυμάτισε στο κεφάλι και χρειάστηκε η μεταφορά του εκπαιδευτικού στο νοσοκομείο.

«Του έριξα μια κουτουλιά επειδή το παιδί μου φοβήθηκε» φέρεται να υποστήριξε ο νταής πατέρας προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το πρωί, ο δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανιών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα