Σάρον Στόουν: Έκανε ξανά τη σκηνή από το «Βασικό ένστικτο» και εντυπωσίασε

23:11 8/11/2019 - Πηγή: In.gr

Η Σάρον Στόουν στην απονομή των GQ Men of the Year Awards αποφάσισε να ευχαριστήσει το κοινό με μια πρωτότυπη κίνηση.

Η 61χρονη ηθοποιός ανακηρύχθηκε γυναίκα της χρονιάς και όταν ανέβηκε στη σκηνή ζήτησε μια καρέκλα.

Όπως όλοι φαντάστηκαν η Σάρον Στόουν μίλησε στο κοινό για την σκηνή που της άλλαξε τη ζωή και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να την ακολουθήσουν.

Η σκηνή που η Στόουν σταυρώνει και ξανασταυρώνει τα πόδια ενώ δεν φοράει εσώρουχα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών από το «Βασικό

Ένστικτό» έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου και όπως είπε η ίδια της άλλαξε τη ζωή.

«Πριν από μερικά χρόνια καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μού είπε, «Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου; Το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φοράς εσώρουχο, αλλά δεν θα φανεί κάτι». Του είπα, «εννοείται». Δεν ήξερα πως εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή» αποκάλυψε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα και τόνισε στο κοινό ότι όλοι έχουμε μια στιγμή που μας αλλάζει τη ζωή, είτε το καταλαβαίνουμε εκείνη την ώρα είτε όχι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On the stage of the #GQAwards, the incredible @sharonstone shares and relives the moment, the gesture that changed her life forever. „We have every right to be powerful in whatever form of sexuality we choose to have – and no one is allowed to take that away from you.“ #sharonstone #metoo #gq #gqawards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ Germany (@gq_germany) στις 7 Νοέ, 2019 στις 1:36 μμ PST

Η θρυλική σκηνή από την ταινία «Βασικό ένστικτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα