Ρούμερ Γούιλις : Σοκάρει περιγράφοντας την πρώτη ερωτική της επαφή

23:11 20/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η Ρούμερ Γούιλις δεν δίστασε να υπογραμμίσει την ντροπή που ένιωσε για την επαφή εκείνη καθώς συνομιλούσε με την Jada Pinket Smith στην εκπομπή «Red Table Talk».

View this post on Instagram

Rumer Willis by Tyler Shields Photographer: @thetylershields Model: @rumerwillis

A post shared by A L T A R (@altarmag) on Oct 2, 2020 at 12:56pm PDT

«Όταν έχασα την παρθενιά μου ήμουν 18 ετών και ένιωθα ντροπή. Δεν με κακοποίησαν ή δεν ήταν βιασμός, αλλά δεν είπα ναι. Δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό. Αλλά δεν είπα ούτε όχι. Το άφησα να συμβεί», είπε αρχικά η Ρούμερ Γούιλις.

While appearing on Jada Pinket Smith’s Red Table Talk, Rumer Willis explains how she lost her virginity at 18 years old to an older man.https://t.co/jLM0NuS6e1

news.com.au (@newscomauHQ) October 20, 2020

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο άντρας που «την εκμεταλλεύτηκε» ήταν «μεγαλύτερος» και δεν της έδωσε την ευκαιρία για συγκατάθεση.

‘I JUST LET IT HAPPEN’: Rumer Willis says older lover didn’t ask for consent before taking her virginity https://t.co/eHkn7C5WDA

— Calgary Sun (@calgarysun) October 20, 2020

«Νιώθω ότι είναι η ευθύνη του άνδρα. Το όχι σημαίνει όχι, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείς να πεις όχι», συμπλήρωσε η ίδια. «Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι αν κάποιος με ήθελε σεξουαλικά ή αν αισθανόμουν ότι με ποθούσε, είχε δικαιώματα πάνω μου. Όταν ήμουν 14, επειδή αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένη από όσα έγραφαν τα blog για την εμφάνισή μου, το πρόσωπό μου, που σκεφτόμουν πως, εάν με επιθυμεί κάποιος ερωτικά, τότε έχω αξία», είπε επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα