Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

00:06 27/11/2019 - Πηγή: In.gr

Ματσάρα αντάξια των δύο ομάδων έγινε στο «Santiago Bernabéu» όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν ισόπαλες με 2-2 κάτι που σημαίνει ότι οι Γάλλοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Νωρίτερα με την ισοπαλία της Γαλατά κόντρα στην Μπριζ η ομάδα του Ζιντάν είχε προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση της διοργάωνσης αλλά δεν μπόρεσε να πάρει και την πρωτιά.

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και είχε

σπουδαίες ευκαιρίες για να το τελειώσει, δεν το έκανε και το πλήρωσε μέσα σε τρία λεπτά στο φινάλε.

Στο 17′ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον Μπενζεμά που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Ίσκο στο δοκάρι κι έκανε το 1-0. Στο 44′ η Παρί κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ικάρντι από τον Κουρτουά ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα αλλά μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του και έδωσε φάουλ στη Ρεάλ για μαρκάρισμα του Γκέιγ στον Μαρσέλο στο κέντρο.

Κι ενώ ο Νάβας κρατούσε όπως μπορούσε την Παρί στο ματς, ο «δαιμονισμένος» Μπενζεμά με το 14ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο 79′ για τη Ρεάλ και κάπου εκεί το ματς φάνηκε να έχει τελειώσει.

Η Παρί κάπου εκεί όμως ξύπνησε και με τον Μπαπέ τον 81′ και την γκολάρα του Σαράμπια δύο λεπτά μετά έκανε το 2-2 κλέβοντας τον βαθμό από την Ρεάλ που είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις, σε εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε (76′ Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπενζεμά, Αζάρ (68′ Μπέιλ)

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Γκέιγ (45′ Νεϊμάρ), Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντι Μαρία (75′ Ντράξλερ), Ικάρντι (75′ Σαράμπια), Εμπαπέ

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Γαλατασαράι – Κλαμπ Μπριζ 1-1

(11’ Αντέμ Μπουγιούκ – 90’ + 2’ Κρεπέν Ντιατά)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2
(17’, 79’ Καρίμ Μπενζεμά – 81’ Κιλιάν Εμπαπέ, 83’ Πάμπλο Σαράμπια)

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13 (12-2)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 8 (11-7)
3. Κλαμπ Μπριζ 3 (3-9)
4. Γαλατασαράι 2 (1-9)

Η τελευταία αγωνιστική:

Παρί Σεν Ζερμέν – Γαλατασαράι
Κλαμπ Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα