Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου 0-6

23:59 26/11/2019 - Πηγή: In.gr

Πρώτη και μαθηματικά τερμάτισε η Μπάγερν Μονάχου στο Β’ όμιλο του Champions League, μετά την επικράτηση της με 6-0 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας πέτυχε το 5 στα 5 και έχει 15 βαθμούς, οπότε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Τότεναμ έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Συγχρόνως, η Μπάγερν διατήρησε «ζωντανό» τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Europa League,

ακόμα και με απλή νίκη.

Διότι μετά την ήττα των «κόκκινων» στο Λονδίνο, αν οι Σέρβοι νικούσαν θα προκρίνονταν. Τώρα, ο Ολυμπιακός αρκεί να επιβληθεί του Ερυθρού Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης», ώστε να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Η Μπάγερν προηγήθηκε στο 14’ με τον Γκορέτζκα και στη συνέχεια έδωσε χώρο στον Ερυθρό Αστέρα.

Το «διπλό» κλειδώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Λεβαντόφσκι πήρε μπροστά και σκόραρε τέσσερα γκολ, στο 53’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 60’, στο 64’ και στο 68’. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Τολισό στο 89’.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Ντεζενέκ, Μάριν, Γκαρσία (69’ Πάνκοφ), Μποακέ, Μιλούνοβιτς, Πέτροβιτς, Ρόντιτς, Γκόμπεγιτς, Κάνιας (61’ Βούλιτς), Βουκάνοβιτς

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Παβάρντ, Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ (68’ Κίμιχ), Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο (61’ Πέρισιτς), Μπόατενγκ, Γκορέτζκα, Ντέιβις, Τολισό, Κομάν

Keywords
Τυχαία Θέματα