Αναχώρησε το Blue Star Paros από τη Σύρο – Αγανακτισμένοι οι επιβάτες

04:20 10/5/2019 - Πηγή: In.gr

Το σκάφος, στο οποίο επιβαίνουν 566 επιβάτες, είχε αναχωρήσει στις 5:30 το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια.

Εντονες είναι οι διαμαρτυρίες των επιβατών και των νησιωτών, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν για μια ακόμη φορά, καθώς, όπως δήλωσαν στο cyclades24, πριν 2 ημέρες υπήρχε πρόβλημα στο πηδάλιο του ίδιου πλοίου και το δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε.

«Να αποσυρθεί από τη γραμμή»

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ηλικιωμένοι αλλά και παιδιά που περιμένουν στα λιμάνια να

επιβιβαστούν» τόνισαν και ζήτησαν την άμεση παρέμβαση τόσο των τοπικών λιμεναρχείων προκειμένου «να μην φθάσουμε να κοιμηθούμε στα λιμάνια εν έτει 2019».

Απαιτούν, επίσης, «να τους αποζημιώσει η εταιρεία αλλά να παρέμβει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ώστε το συγκεκριμένο πλοίο να αντικατασταθεί οριστικά από τη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Πάρος-Νάξος-Μικρών Κυκλάδων ( Ηρακλειάς- Σχοινούσας- Κουφονησίου- Δονούσας)- Αμοργού -Αστυπάλαιας διότι οι συνεχείς βλάβες που παρουσιάζει θέτουν σοβαρό θέμα ασφάλειας αλλά και εξυπηρέτησης των επιβατών αφού κανείς δε διασφαλίζει ότι σε επόμενο δρομολόγιο δεν θα ξανά χαλάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα