Ποιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται να πάει… Πρέσπες;

17:53 15/1/2019 - Πηγή: In.gr

Μπορεί μέχρι την τελευταία στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας να αγωνιά αν θα ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών, και με περισσότερους από 151 βουλευτές, υπάρχει ωστόσο κάποιος που μπορεί να… γιατρέψει τις πληγές του. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής βρίσκεται σε βαθιά περισυλλογή σχετικά με το τι θα κάνει όταν η συμφωνία έρθει στη Βουλή προς κύρωση. Και σκέφτεται πολύ σοβαρά να ψηφίσει τη συμφωνία, αφήνοντας πίσω του… συντρίμμια.

Γιατί

μπορεί να είχαν πάθει ταραχή στη Χαριλάου Τρικούπη με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και με το τι προτίθεται να κάνει, αλλά από αλλού μπορεί να την πάθουν.

Ο εν λόγω πολιτικός, με μεγάλη εμπειρία στα κοινοβουλευτικά, παίζει και το δικό του προσωπικό παιχνίδι. Αλλωστε, σαν παλιά καραβάνα που είναι, έχει πάρει και το προσωνύμιο «γιατρός», προφανώς γιατί όπως οι πραγματικοί γιατροί ξέρουν πότε να δίνουν τη σωστή συνταγή στον ασθενή.

Μερικές φορές, βεβαίως, κάνουν και λάθος στη δοσολογία με αποτέλεσμα να «φαρμακώνουν» κάποιους, όμως, μήπως κι αυτό δεν είναι στο παιχνίδι; Ή μήπως στο ΚΙΝΑΛ ή στο ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουν καλά από τέτοιες φαρμακερές υποθέσεις;

Πάντως, ήδη στα έδρανα της Βουλής έχουν αρχίσει να παίζουν… παντομίμα και να προσπαθούν να λύσουν το κουίζ; «Ποιος πράσινος βουλευτής θα βουτήξει στα παγωμένα νερά των Πρεσπών, βάζοντας φωτιά στην αρχηγό»;

Keywords
Τυχαία Θέματα