Πάνος Καμμένος: Μετά την παραίτηση στα Ίμια, μετά την παράδοση για… μεζεδάκια (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Πάνος Καμμένος, αφού έφυγε από το υπουργείο Άμυνας μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής δεν βρέθηκε στη Βουλή

Ο παραιτηθείς υπουργός επέλεξε να πάει για φαγητό σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά, αντί να πάει στη Βουλή για να ακούσει τον επί τέσσερα χρόνια συγκυβερνήτη του, Αλέξη Τσίπρα.

Ο

κ. Καμμένος αποφάσισε να απέχει από την κοινοβουλευτική διαδικασία και να πάει για μεζεδάκια σε ψαροταβέρνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του Θόδωρο Τουσουνίδη και τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη.

Εκεί τον συνέλαβε ο φακός του parapolitika.gr.

Ο Πάνος Καμμένος «τρέχει» να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη εκείνων των ψηφοφόρων που στις τέσσερις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις εξασφάλισαν την είσοδο των ΑΝΕΛ στην Βουλή.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση εγκαινίασε την νέα του τακτική που πιθανότατα θα ξεδιπλώσει και κατά την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης που ξεκινά σήμερα στην Βουλή.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επιφύλαξε προσεκτικά παράπονα αλλά και δηλητηριώδη «καρφιά» για τον πρωθυπουργό και παράλληλα έδειξε πως προτιμά για αντιπάλους τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου»

«Σέβομαι τον πρωθυπουργό με τον οποίο είχαμε μια έντιμη συνεργασία. Ο κ. Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά είχε ηθική υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα.

Καταλαβαίνω όμως την αγωνία του κ. Τσίπρα για να βρει τους 151» είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην συνεταίρο του επιβεβαιώνοντας τα περί «απαγωγής» ή «δανεισμού» βουλευτών προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαραίτητη πλειοψηφία για την πρόταση εμπιστοσύνης.

Αναφερόμενος στην παραμονή της Έλενας Κουντουρά στην κυβέρνηση αλλά και την φημολογούμενη προσάρτησή της στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε πώς η κεντροαριστερά μπορεί να συνεργαστεί με πρόσωπα που έχουν δεξιό παρελθόν.

«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

«Ο Τσίπρας δεν κράτησε τον λόγο του»

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα των πρωθυπουργικών δεσμεύσεων. «Δεν έχω παράπονο από τον Τσίπρα, όμως δυο φορές δεν έχει κρατήσει τον λόγο του.

Η πρώτη όταν συμφωνήσαμε να έρθει το ζήτημα της Συμφωνίας μετά τις εκλογές και η δεύτερη όταν συμφωνήσαμε να έρθει τον Μάρτιο. Εγώ κατάλαβα ότι το φέρνει μέσα στον Ιανουάριο και έκανα ότι περνά από το χέρι μου για να το εμποδίσω. Τι άλλο να κάνω, 4% πήρα στις εκλογές».

Το ατυχές λογοπαίγνιο του προέδρου των ΑΝΕΛ

Κληθείς από τη Μάρα Ζαχαρέα να σχολιάσει τα περί «στημένου» διαζυγίου με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου και η κυβέρνηση να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και ο Πάνος Καμμένος να διατηρήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα στον… μαγικό αριθμό «5», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσπάθησε να απορρίψει τα σενάρια.

«Το Grey Shadow νούμερο 80 είναι αυτό. Παραδίδω τη γυναίκα μου βόλτα στον κ. Τσίπρα, προκειμένου να βρούμε μία λύση να συνυπάρχουμε…».

Προφανώς, ήθελε να κάνει κάποιο λογοπαίγνιο με το «50 Shades of Grey».

Το άρθρο Πάνος Καμμένος: Μετά την παραίτηση στα Ίμια, μετά την παράδοση για… μεζεδάκια (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα