Πήρε το ντέρμπι η Σέλτικ

16:59 31/3/2019 - Πηγή: In.gr

Με γκολ του Τζέιμς Φόρεστ στο 86′ κι ενώ οι δύο ομάδες είχαν μείνει με δέκα παίκτες σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, η Σέλτικ νίκησε με 2-1 στο Celtic Park, παίρνοντας εκδίκηση από τη Ρέιντζερς για την ήττα του Δεκέμβρη και βρέθηκε πλέον στο +13 στην κορυφή της σκωτσέζικης Premier.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας και πίεσε από την αρχή για να πάρει τη νίκη. Στο 27ο λεπτό βρήκε τον τρόπο να σκοράρει

με τον Έντουαρντ Όντσον ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση λαμβάνοντας μια τρομερή πάσα από τον Τζέιμς Φόρεστ, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έγραψε το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ όταν ο Σκοτ Μπράουν εκνεύρισε τον Μορέλος κι αυτός με αγκωνιά εκτός φάσης αποβλήθηκε, αντικρίζοντας για 5η φορά φέτος την κόκκινη κάρτα!

Το ματς πάγωσε και ο ρυθμός έπεσε όπως ήταν λογικό η Ρέιντζερς προσπάθησε να ισοφαρίσει κι εντέλει τα κατάφερε στο 63′, όταν ο Ταβερνίερ βρήκε τον Κεντ λίγο έξω από την περιοχή κι αυτός αφού έφερε τη μπάλα στο δεξί και κέρδισε μερικά εκατοστά έκανε το 1-1.

Στο 74′ το ματς ήρθε σε αριθμητική ισορροπία όταν έμεινε κι εκείνη με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Μπογιάτα. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία όμως στο 86ο λεπτό ο Φόρεστ λύτρωσε τους γηπεδούχους ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα σοβαρό σφάλμα του Ταβερνίερ και έκανε το 2-1 που ήταν το τελικό σκορ και αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στους 13 βαθμούς.

World class touch by James Forrest! Launching Odsonne Edouard perfectly #CelticFC #Rangers #CELRAN pic.twitter.com/nWDph9Ntpj

— João Mateus (@JRLMateus) March 31, 2019

Ryan Kent what a player #Rangers #WATP pic.twitter.com/ksPcg9fb6z

— WATP.com (@WATP_com) March 31, 2019

James Forrest grabs a winner for Celtic pic.twitter.com/qcJw5wJ9Ou

— Clarky (@MrDavidClark) March 31, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα