Συναγερμός στην Κύπρο : Εκκενώθηκαν δύο κέντρα Mall και αεροπλάνο στη Λάρνακα

16:54 31/3/2019 - Πηγή: In.gr

Επεισοδιακή εξελίσσεται η Κυριακή αυτή για τους Κύπριους που επέλεξαν να επισκεφθούν εμπορικά κέντρα, αλλά και για τους επιβάτες ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Τηλεφωνήματα για ύπαρξη βόμβας σε τρία διαφορετικά σημεία σήμανε συναγερμό αναγκάζοντας τις Αρχές να προχωρήσουν σε εκκένωση δύο εμπορικών κέντρων – mall στην Πάφο και στη Λεμεσό, ώστε η Αστυνομία να διεξάγει τις αναγκαίες έρευνες.

Λίγο αργότερα υπήρξε και ειδοποίηση για ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με

αποτέλεσμα το αεροσκάφος να εκκενωθεί ώστε να το ερευνήσει η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το simgalive.com, η απειλή για την ύπαρξη των ύποπτων αντικειμένων προέκυψε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που στάλθηκε στην Λάρνακα.

Βίντεο που δείχνει την εκκένωση του εμπορικού κέντρου «My Mall» στη Λεμεσό μεταδίδει το sigmalive.

Οι πολίτες που βρίσκονταν εντός του εμπορικού κέντρου ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες εκκενώνοντας το χώρο.

Είχε προηγηθεί η εκκένωση του Kings Avenue Mall στην Πάφο, μετά από τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο του πολυκαταστήματος που μιλούσε για τοποθέτηση βόμβας.

Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας με ανιχνευτικούς σκύλους μετέβησαν επί τόπου και αφού ολοκληρώθηκε η εκκένωση του κτιρίου διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθεί εάν αληθεύει η πληροφορία.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που φιλοξενεί το sigmalive κόσμος παραμένει συγκεντρωμένος έξω από το εμπορικό κέντρο περιμένοντας προφανώς την ολοκλήρωση των ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα