Παραλιακή: Κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος – Τι πρέπει να προσέχουν οδηγοί και πεζοί
Κλειστή είναι από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 21:00 το Σάββατο η λεωφόρος Ποσειδώνος, λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας.
Η παραλιακή λεωφόρος θα είναι κλειστή από την οδό Κανάρη μέχρι και τη λεωφόρο Καλαμακίου, καθώς και η λεωφόρος Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.
Στο διάστημα αυτό η τροχαία θα κάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς που διέρχονται από τη Λεωφ. Ποσειδώνος (λεωφορεία,
-Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων, απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.
-Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Οι οδηγοί προτρέπονται να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.
-Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.
-Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) θα υπάρχουν δυνάμεις της τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εναλλακτικά ως εξής, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ:
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ:
Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.
Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Ιωνίας – Γεωργίου Παπανδρέου – Αγ. Δημητρίου – Επτανήσου – Λ. Αλίμου.
Μέσω Λ. Αμφιθέας (όλα τα οχήματα): Αγ. Βαρβάρας – Δαιδάλου – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.
Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα): Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου – Λ. Κυθηρίων – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.
Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου – Βαλλιάνου – Καρναβία – Αγ. Δημητρίου – Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Ιωνίας – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας .
Μέσω Λ. Αλίμου (όλα τα οχήματα) : Λ. Κυθηρίων – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.
Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα) : Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ:
Για την εκτροπή της τοπικής κυκλοφορίας και της πρόσβασης των κατοίκων θα χρησιμοποιηθούν οι οδοί:
Κανάρη,
Αριστοτέλους και
Μεταμορφώσεως Σωτήρος.
Περιορισμός του αριθμού λωρίδων και όρια ταχύτητας
Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε μία (1) της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα), στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λ. Αλίμου, σε μήκος 200μ. πριν από την εκτροπή της κυκλοφορίας.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά) έως τα 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και τη συμβολή με την Λ. Αλίμου(ρεύμα προς Πειραιά).
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).
Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).
Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία της Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Λ. Ποσειδώνος σε μήκος 70μ. πριν την εκτροπή.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.
Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.
Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Θεομήτορος, στο ύψος των κόμβων Αγ. Δημητρίου και Λ. Ιωνίας.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η πρώτη του μεγάλη επένδυση - Ποιο προϊόν φέρνει στην Ελλάδα
- Για την Ιωάννα…
- Αγνώριστος και κούκλος σήμερα ο γιος της Αννέτας από το Είσαι Το Ταίρι Μου
- Πελοπόννησος: Θετικές ειδήσεις από τα κρούσματα
- Κόκκινα δάνεια: Τι ανακοίνωσαν Εθνική Τράπεζα και Eurobank
- «Πλωτό φράγμα» κατά της Τουρκίας – Το σχέδιο της Αθήνας για την προστασία της υφαλοκρηπίδας
- Καρκίνος του πνεύμονα: Πως τον επηρεάζει η νικοτίνη
- Εκτέθηκε στη Βουλή η "σαμαρική" πτέρυγα
- Σαν σήμερα: Η πιο αιματηρή ημέρα της ανθρωπότητας
- «Ερωτευμένες γυναίκες» – Νέα δραματική μίνι σειρά στην ΕΡΤ2
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις In.gr
- «Πλωτό φράγμα» κατά της Τουρκίας – Το σχέδιο της Αθήνας για την προστασία της υφαλοκρηπίδας
- Πύρινη κόλαση στις Μαριές Ζακύνθου – Επί ποδός οι κάτοικοι
- Αντίποινα Τραμπ στη Μέρκελ : Αποσύρει χιλιάδες αμερικανούς στρατιώτες από τη Γερμανία
- Καιρός : Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
- Γαλάνη: «Έριξε» τα social media η μεγάλη συναυλία στο MEGA
- Νύχτα αγωνίας από μεγάλη πυρκαγιά στη Ζάκυνθο με υποψίες εμπρησμού
- Δήμητρα Γαλάνη: Υπέροχες ερμηνείες στη συναυλία στο MEGA
- Μάγεψε η «Πανσέληνος της Φράουλας» και η έκλειψη Σελήνης
- Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σε επίθεση στην Ιντλίμπ – Αλλοι δύο τραυματίστηκαν
- Ράλι στη Wall Street λόγω… ανεργίας

- Τελευταία Νέα In.gr
- Παραλιακή: Κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος – Τι πρέπει να προσέχουν οδηγοί και πεζοί
- Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου
- Κοροναϊός – Γερμανία : Στα 33 τα θύματα του χθεσινού 24ώρου, στα 407 τα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα
- ΑΕΚ : Στην Αθήνα το Σάββατο για την τελική συμφωνία ο Ενομπακαρέ
- Εστίαση : Με αποστάσεις ανοίγουν σήμερα και οι εσωτερικοί χώροι
- Σε γραμματόσημα κεντρικά πρόσωπα της «Αναγέννησης του Χάρλεμ»
- Φορολογικές δηλώσεις : Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο
- Καιρός : Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
- Η παγκοσμιοποίηση και οι λαϊκιστές εχθροί της
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Οι “πράσινες” προτεραιότητες της κυβέρνησης – Γιατί επέλεξε να δώσει κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση
- Ελαφόνησος, ένας επίγειος παράδεισος
- Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που οδηγεί καθημερινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΑΕΚ : Στην Αθήνα το Σάββατο για την τελική συμφωνία ο Ενομπακαρέ
- Δημήτρης Κουτσούμπας στο CNN Greece: Καπιταλισμός σημαίνει «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»
- Άρση μέτρων: Τι ανοίγει σήμερα Σάββατο
- Αποκάλυψη «Ε.Τ.»: Τα τελικά αναδρομικά και το παρασκήνιο για 2,5 εκατ. συνταξιούχους
- Πόροι για την Υγεία από το πακέτο στήριξης των 32 δισ. ευρώ
- Μήλον της έριδος τα apps ιχνηλάτησης
- Ζάκυνθος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, εκκενώθηκαν οι Μαριές