Πάνος Καλίδης : Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Τι συνέβη

12:12 14/1/2020 - Πηγή: In.gr

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης όταν ένα παιχνίδι με τον γιο του στάθηκε αφορμή να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πάνος Καλίδης με δύο κατάγματα στον θώρακα.

View this post on Instagram

Να ευχαριστήσω για το φετινό μου outfit τους,, @vault5_store k @annakasidaki #live #outfits #panoskalidis

A post shared by Πανος Καλιδης (@panoskalidis) on Dec 22, 2019 at 7:29am PST

View
this post on Instagram

Αχ μοναξιά μου.. χρόνια πολλά Άγγελος, Αγγελική, Άντζελα,Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα, Γαβριήλ, Γαβρίλος, Γαβρίλης, Γαβριέλα Μιχαήλ, Μισέλ, Μιχάλης,Μιχαέλα,Μιχαλίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα Σεραφίνα, Σεραφειμ Σεραφειμίτσα, Ευστρατία,Μεταξία, Μεταξένια, Μεταξούλα, Ταξούλα, Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαέλλα, Ραφαήλα, Ραφαηλία, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελος, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Σταματέλλα Στρατηγός, Στρατής, Στρατηγούλα, Ταξιάρχης,Ταξιαρχούλα.

A post shared by Πανος Καλιδης (@panoskalidis) on Nov 8, 2019 at 3:11am PST

Αφορμή στάθηκε σύμφωνα με τις σχετικό ρεπορτάζ ένα παιχνίδι με τον 5,5 ετών γιο του Αριστείδη μέσα στο σπίτι τους στα νότια προάστια με αποτέλεσμα η σύντροφός του Λεάννα Μάρκογλου να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε πως το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο γιος του Πάνου Καλίδη ανέβηκε με δύναμη στο στήθος του μπαμπά του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, προκαλώντας του κατάγματα σε δύο σημεία.

Η Λεάννα Μάρκογλου μετέφερε τον Πάνο Καλίδη σε γνωστό θεραπευτήριο, όπου οι γιατροί ύστερα από εξετάσεις διέγνωσαν κάταγμα στην αριστερή θωρακική πλευρά, με αποτέλεσμα να του παράσχουν εκτός από τις πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τους πόνους και να του συστήσουν ακινησία και προσοχή σε απότομες κινήσεις και βάρη.

Ο τραυματισμός του Πάνου Καλίδη έτυχε, ευτυχώς για εκείνον, σε μια ήρεμη επαγγελματική περίοδο, καθώς πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Θάνου Πετρέλη και του Tus.

View this post on Instagram

Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το χειμώνα @siganosmusic

A post shared by Πανος Καλιδης (@panoskalidis) on Aug 24, 2019 at 12:54pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα